Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan is 17 februari jouw geluksdag

En zó verloopt de rest van de maand voor de Ram.

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In de gloednieuwe Grazia, die vanaf nu in de winkel ligt, bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat.

Ram (21 maart – 20 april)

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan hoef je niet lang meer te wachten op een lucky day. Op 17 februari staat jouw geluksdag namelijk op de planning. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Carrièretijger

Je bent ontzettend graag met je carrière bezig. Is het nodig om te solliciteren, dan is dit een uitstekende tijd ervoor. Je kunt je positie verbeteren. Blijf je op je plek, dan krijg je toffe nieuwe uitdagingen voorgeschoteld, waar je met plezier je tanden inzet. Hierdoor groeit je kennis en zelfvertrouwen. Blijf wel tijd vrijmaken voor leuke dingen en ontspanning. Op die manier kun je stoom afblazen en blijf je in balans. Geef ook je partner de aandacht die hij of zij nodig heeft. 

Benieuwd wat de geluksdag is van andere sterrenbeelden? Je leest het in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – Het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws