Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Chantal Janzen

De presentatrice deelt ontzettend leuk babynieuws.

Chantal Janzen heeft een flinke bonusfamilie en deelt op Instagram regelmatig liefdevolle berichtjes over haar samengestelde family. Dit keer is het bericht echter wel heel bijzonder. Chantal wordt namelijk stiefoma. 

Stiefkinderen

Chantals eigen kids zijn nog niet volwassen, maar de oudste kinderen van haar partner Marco Geeratz zijn dat inmiddels wel. Dat Chantal trots is op haar samengestelde gezin bewijst ze regelmatig op Instagram, waar ook haar stiefkinderen gewoon op verschijnen. Zo deelt ze bijvoorbeeld regelmatig kiekjes van haar knappe stiefzoon Zion, die goed overweg kan met haar jongste zoon Bobby.

In verwachting

Naast Zion heeft Chantal nog twee stiefkinderen, namelijk Isaa en Esmée. Laatstgenoemde is al een tijdje samen met Vincent van den Ende (de zoon van Joop van den Ende). Gisteren maakte Esmée het heuglijke nieuws op Instagram bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. “Here comes the sun 👶🏼”, schrijft ze op Instagram bij de bekendmaking.

Onder het bericht van Esmée regent het felicitaties. “Hou van jullie❤️❤️❤️”, reageert Chantal. En: “Gefeliciteerd lieve schat!!!!!!! Voor beide! X”, laat Leco van Zadelhoff achter in de comments.

Verjaardag

Extra leuk nieuws dus voor Chantal, die gisteren ook nog eens haar verjaardag vierde. “Wakker geworden met ballonnen op m’n bed door de allerliefsten…! Het was nog geen 08.00u en ik heb al 3x gejankt. Zal de leeftijd wel zijn”, schreef de presentatrice op Instagram.

“Gelukkig en dankbaar omdat ik samen mag zijn met de allerliefste, omdat ik de 5 allerliefsten ‘heb’, de liefste ouders de leukste broer, vrienden en lieve mensen om me heen EN omdat ik er dus weer ‘n jaar bij mag tellen!”, aldus de presentatrice. Congrats!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram