Zoveel aanmeldingen kreeg Thomas van der Vlugt voor De Bachelor

En zoveel aanmeldingen kreeg Tony Junior.

Lees ook

Videoland wist ons gisteren allemaal te verrassen met een heerlijk cadeau voor Valentijnsdag. De streamingdienst bracht de eerste aflevering van De Bachelor twee dagen eerder uit dan verwacht, dus we konden nu écht kennismaken met de ladies die het hart van Thomas van der Vlugt willen veroveren. In het programma zien we negentien dames, maar hoeveel dames hebben zich eigenlijk opgegeven?

Bizar aantal

Maar liefst negentien ladies werden in de eerste aflevering van De Bachelor aan Thomas voorgesteld. Dat waren er zelfs drie meer dan we in eerste instantie hadden verwacht. Aan het einde van de eerste aflevering kwam presentator Rick Brandsteder namelijk met nog drie extra ladies op de proppen. 

Hoe dan ook: it’s a lot. Maar het is helemaal niet veel in vergelijking met de hoeveelheid aanmeldingen voor het programma. In gesprek met NU vertelt Thomas namelijk dat er maar liefst 3500 vrouwen zich hadden aangemeld voor dit seizoen. 

Tony Junior

“Bizar hè? Ook te gek, ik kan het me niet voorstellen, zoveel vrouwen”, vertelt hij aan de nieuwssite. Zijn voorganger, Tony Junior, ontving volgens de kersverse bachelor een stuk minder aanmeldingen. Hij moest het doen met 1500 aanmeldingen. En ook dat vinden we héél veel. 

Speciale tactiek

Uit die 3500 aanmeldingen werden negentien dames gekozen. Die dames moest Thomas in een zeer korte tijd leren kennen – iets wat volgens hem allesbehalve makkelijk was. Aan NU vertelt Thomas dat hij er een speciale tactiek voor had bedacht. 

“Ik schreef alles op, zeker als ik twee dates op één dag had: dan zette ik voor mezelf op een rij hoe leuk het was, maar ook wat ik dan precies voelde. Daardoor zag ik soms dat mijn reactie bij de één verliefder was dan bij de ander. Er lopen zoveel gevoelens door elkaar heen, je zit in een soort bubbel en je gaat er helemaal in op.” Wij zijn héél benieuwd hoe het avontuur van Thomas gaat verlopen! 

Bron: NU | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook