Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Julia Fox en Ye West bevestigen breuk na relatie van één maand

Geen vrolijke Valentijnsdag voor Julia en Ye.

PFW Schiaparelli Outside Arrivals

Ongeveer een maand na hun eerste date bevestigt een woordvoerder van Julia Fox dat de actrice een punt achter haar relatie met Ye West heeft gezet. Ondertussen kreeg Kim Kardashian een truck vol rode rozen van haar ex. Wait, what?

Einde van de romance

Het leek allemaal pijlsnel te gaan met de relatie van Julia en Ye. De afgelopen weken verscheen het nieuwste celebrity couple meerdere keren in het nieuws. Zo organiseerde Ye tijdens de tweede date al een volledige fotoshoot in een restaurant en kreeg Julia diezelfde avond een hotelsuite vol kleding cadeau.

"Het was een meisjesdroom die uitkwam. Het voelde als een Assepoester-moment", zei de actrice daarover. Toch lijkt het er niet op dat Julia in Ye haar sprookjesprins gevonden heeft. Een woordvoerder bevestigt op Valentijnsdag dat de twee niet langer samen zijn. Op Instagram schreef Julia dat ze 'nooit verliefd was' op haar (inmiddels) ex.

Niet langer samen

Een woordvoerder van Julia Fox laat aan E! News weten dat de romance voorbij is: "Julia en Kanye blijven goede vrienden en collega's, maar ze zijn niet langer samen." Een paar dagen geleden verwijderde de actrice al alle foto's samen met Ye van social media. In een, inmiddels verdwenen, Instagram Story schreef Julia ook dat ze nooit in love met de rapper is geweest. Een pijnlijke onthulling op Valentijnsdag, maar ook Ye 'vierde' de dag van de liefde op een bijzondere manier.

Rozen voor Kim

Hoewel Kim Kardashian nu happy together is met Pete Davidson, weerhield dat Ye niet om op Valentijnsdag met een euh, romantisch gebaar te komen voor zijn ex-vrouw: hij liet een niet zo bescheiden bosje rozen bezorgen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv)

Yup, de rapper heeft een hele pick-up laten vullen met red roses en naar het huis van Kim laten rijden. Probeert hij meteen na zijn breuk met Julia dan toch het hart van zijn ex weer terug te winnen? It's hard to keep up with the Kardashian - Wests...

Bron: Elle, TMZ | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • Kanye West, Julia Fox arriving at the Schiaparelli show during Paris Fashion Week Haute Couture in Paris, France on January 24, 2022. Photo by Julien Reynaud/APS-Medias/ABACAPRESS.COM