Enorme plottwist in de eerste aflevering van De Bachelor

Dit gaat het voor Thomas niet makkelijker maken.

Speciaal voor Valentijnsdag lanceerde Videoland de eerste aflevering van De Bachelor twee dagen eerder dan gepland. Uiteraard kropen we meteen voor de buis en werden we verrast met een behoorlijke plottwist. 

Geen zestien dames

Eerder bracht Videoland de beelden van zestien prachtige dames al naar buiten. En stel je voor: zestien dames die urenlang reizen naar het zonnige Mexico om jóú te ontmoeten. Dat lijkt ons behoorlijk heavy. Ook Thomas wist niet wat hem overkwam toen de ene na de andere knappe vrouw zich aan hem voorstelde.

Nadat hij alle zestien dames de hand had geschud, bleek het echter nog niet klaar te zijn. Presentator Rick Brandsteder wist Thomas te verrassen met een plottwist. Naast de zestien dames die naar Mexico zijn afgereisd om de presentator aan de haak te slaan, moest Thomas namelijk kennis maken met nóg drie prachtige vrouwen.

Shock in de villa

Niet alleen voor ons als kijker een behoorlijke shock, ook kwam dit nieuws bij de dames in de villa behoorlijk hard binnen. De drie ‘extra’ ladies moesten namelijk hun intrede in de villa maken, nadat alle andere dames al een wijntje met elkaar hadden gedronken. Dit zorgde voor behoorlijk wat ongemakkelijke blikken. 

Uiteindelijk moest Thomas zijn eerste witte roos uitdelen aan de vrouw die de meeste indruk op hem had gemaakt. En uiteraard kunnen we de keuze van Thomas pas in de aflevering van aanstaande woensdag bekijken. Wij zijn benieuwd of er nog meer van dit soort spannende wendingen in het programma gaan komen. 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws