Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Whut: vriend van EOTB's Imke laat gigantische tattoo van haar naam zetten

Op de borst van Jermaine pronkt de naam van Imke én een rode kusafdruk.

EOTB-ster Imke liet een tijdje geleden weten dat zij happily in love was met Jermaine. Niet veel later bleek de relatie tussen de twee voorbij, maar deze breuk was maar van korte duur. Via TikTok laat Imke namelijk zien dat Jermaine een wel heel grote tattoo van haar naam heeft laten zetten.

Signature

Ze was de eerste ex die aanspoelde in het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch en heeft een behoorlijke indruk achter gelaten. Met haar signature rode lippen wist Imke namelijk menig man in de villa aan de haak te slaan. 

Jermaine is hoogstwaarschijnlijk ook dol op de kissable rode lippen van Imke. Hij liet de naam van zijn vriendin namelijk met een rode kusafdruk op zijn borst tatoeëren. Op de borstkas van Jermaine pronkt nu de naam ‘Imke Roose’ inclusief een rode kusafdruk. Niewsgierig? Imke legde de kersverse tattoo vast op TikTok. 

@imkeroose♬ original sound - Songs I Never Want To Forget

Ex on the Beach

Of Jermaine alleen een tattoo voor Imke heeft laten zetten? Hell no. In eerdere video’s op TikTok deelde Imke namelijk al eens dat de naam van haar lover op zowel de binnenkant van haar lippen én in haar schaamstreek vereeuwigd is. Als dat geen echte liefde is. 

Met de relatie tussen de twee lijkt het wel goed te zitten, al deden er vorige week nog geruchten de ronde dat Imke opnieuw mee zal doen aan het programma Ex on the Beach

Relatie met deelnemer

De opnames van Ex on the Beach werden onlangs afgerond en Love Reality wist te vertellen dat Imke benaderd werd door de programmamakers voor dit gloednieuwe seizoen. Een van de originals uit het nieuwe seizoen is Lars van Gijsel. En guess whatImke heeft een relatie gehad met deze deelnemer. 

MTV zou het wel zien zitten om Imke nogmaals uit de zee te laten lopen als ex van Lars. Helaas gaat dat niet gebeuren, want het duidelijke antwoord van de beauty was ‘nee’. Imke komt zelf net uit een relatie, hoopt binnenkort haar studie af te ronden en een baan te vinden. Meer dan genoeg redenen om niet nogmaals aan een reality-avontuur te beginnen, want die helpen daar niet per se bij.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, BrunoPress