Too cute: de liefste Valentijnsfoto’s van BN’ers

Van een waanzinnig romantische foto van Olcay en Ruud tot een zoete video van Sylvie en haar Valentijn: wil je zien!

Lees ook

Van met kaarslicht verlichtte stranden tot knusse selfies: ook bekend Nederland laat Valentijnsdag niet onopgemerkt voorbijgaan. Welke lovebirds delen de meest romantische post? Kijk mee!

Sylvie & Niclas

Laat een tot in de puntjes verzorgde date maar aan Sylvie Meis over. De presentatrice en haar hubby Niclas genieten op een prachtig strand van een romantic dinner for two, omringd door kaarsen en rozenblaadjes. Zoet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Olcay & Ruud

Tortelduifjes Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn ook zeker niet vergeten dat het de dag van de liefde is. “De leukste ❤️❤️❤️”, schrijft Olcay bij een innige foto van het knappe stel. Als dát geen ware liefde is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Chantal & Marco

‘De leukste’ is ook hoe Chantal Janzen haar eigen Marco noemt. De presentatrice deelt een lieve, nonchalante selfie van zichzelf en haar special someone.

Roxeanne & Eric

Roxeanne Hazes zet niet één, maar twee ‘favoriete mensen’ in het zonnetje: vriendlief Erik Zwennes en zoontje Fender. De zangeres zelf kan ook rekenen op een lief gebaar. “Ik hou van jou, mijn wereld”, schrijft Erik bij een dolverliefd kiekje met zijn verloofde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes)

Jim & Bettina

Meerdere ‘Valentijns’ hebben, ook Jim Bakkum weet er alles van. Dit weekend deelde hij foto’s van een liefdevol Valentijnsweekend met zijn dochtertje: een ontspannend bad met stunning uitzicht, pannenkoeken eten, het zwembad induiken en de stad verkennen. Not bad at all! In zijn Stories laat Jim ook nog een berichtje achter voor zijn andere Valentijn: Bettina Holwerda. “De beste die er is. En al bijna 15 jaar mijn Valentijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Marvin & Ferdi

Dat Prince Charmings Marvin en Ferdi helemaal happy met elkaar zijn, spat wel van deze foto af. Het knappe koppel heeft wel een heel bijzondere Valentijnsdate op de planning staan: “Eerst verhuizen en dan onze eerste Valentijn in ons nieuwe huis🥰.” Veel geluk in jullie nieuwe stulpje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvin (@marvin.wijnans)

Emma & Wesley

Met een serie lieve foto’s samen met grote liefde Wesley Hoedt wenst Emma Heesters haar volgers een Happy Valentine’s Day. We’ve come a long way. Ti amo amore mio.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Rachel & André

“Liefde is… Ik ook van jou.” Rachel Hazes staat op Valentijnsdag stil bij haar grote liefde André en zorgt voor een bos rozen en hartjesballonnen rondom een portret van de volkszanger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Happy Valentine’s Day

Of je deze Valentijnsdag nu met je grote liefde en een bos rozen onder de Eiffeltoren doorbrengt of in je uppie thuis op de bank een bak ijs naar binnen lepelt (ook een grote liefde in ons leven, to be honest), Grazia wenst je een 14 februari vol (zelf-)liefde!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook