Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

First Dates is op zoek naar nieuwe achtergrondeters

Ook eens een vorkje mee prikken in het famous First Dates-restaurant?

foto: annemieke van der togt

Ook eens meedoen aan First Dates, maar dan zonder camera op je neus? Dan kun je je nú aanmelden als achtergrondeter in het beroemde restaurant. Wie weet schuif jij deze maand nog aan bij een romantisch etentje!

Op de achtergrond

Wél een hapje eten terwijl je awkward eerste afspraakjes afluistert, maar niet zelf volop in de schijnwerpers staan? Dan is de rol van 'achtergrondeter' in datingprogramma First Dates je op het lijf geschreven. Samen met je lover, een vriendin of een familielid kun jij aanschuiven in het beroemde restaurant (tegenwoordig zonder maître Sergio) en meemaken hoe het er achter de schermen aan toegaat. BNN VARA is op korte termijn namelijk nog op zoek naar figuranten voor het programma. Aanmelden? Klik dan hier.

Niet voor niets

Als je wordt uitgekozen als figurant, zou het zomaar kunnen dat je deze maand nog kunt komen eten. Er zijn nog tafeltjes vrij in het restaurant van 24 februari tot en met 27 februari. Ook in maart vinden er nog verschillende opnames plaats, dus pak je kans! Overigens moet je niet rekenen op een gratis etentje als je wilt schitteren in First Dates. De kosten voor het figureren zijn, inclusief eten en drinken, 25 euro per persoon.

Valentijnsspecial

Liever thuis vanaf de bank meekijken naar de eerste dates? Wij zitten vanavond klaar voor een extra bijzondere aflevering. Op maandag 14 februari zendt de NPO een Valentijnsdagspecial van First Dates uit. In deze bijzondere uitzending van het populaire datingprogramma gaan bekende Nederlanders op blind date. Deze keer doet onder meer zangeres Imca Marina een poging om de ware tegen het lijf te lopen. Zij gaat op date met Harry, een oude bekende van het programma. Ook de 63-jarige theatermaker Adelheid Roosen neemt plaats in het First Dates-restaurant, voor een date met Frans. Ook Shirley – die we kunnen kennen van Ex on the Beach én Temptation Island VIPS – doet nogmaals een gok om the love of her life tegen te komen.

Bron: BNN VARA, RTL | Beeld: Annemieke van der Togt, BNN VARA Beeldbank

Lifestyle
  • foto: annemieke van der togt