Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Daddy Dave: Dave Roelvink krijgt realityserie over vaderschap

Binnenkort kunnen we Dave, Jazzlyn en zoontje Dean op de voet volgen.

Boekpresentatie Dries Roelvink

Hoe doen Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn het als kersverse ouders van zoontje Dean? Binnenkort kunnen we het allemaal zien in de gloednieuwe realityserie Daddy Dave. 

Daddy Dave

Afgelopen herfst verwelkomde Dave zijn eerste kindje. Maar of hij nu een brave huisvader is? "Ik ben echt niet nu opeens een heilige Maria. Ik blijf toch een 'Amsterdams straatjochie' dat gewoon ook wel een randje heeft", vertelt hij de trailer van zijn nieuwe realityshow Daddy Dave.

Hoewel Dave volgens zijn girlfriend zijn 'wilde haren' inmiddels wel verloren heeft, zijn we toch wel benieuwd hoe 'straatjochie' Dave het ervan afbrengt als nieuwbakken vader.  Discovery+ trakteerde alvast op de trailer:

Vanaf de bevalling

In Daddy Dave volgen we het gezin tijdens het opvoeden van hun baby boy, terwijl ze worden bijgestaan door familie en vrienden. De eerste aflevering begint met de bevalling van Jazzlyn, die maar liefst 36 uur duurde. Daarna krijgen we alle hoge pieken en diepe dalen van Dave, Jazzlyn en hun kleine Dean te zien. Wij zijn benieuwd!

Dad life

Op Instagram geeft Dave al regelmatig een inkijkje in zijn dad life, bijvoorbeeld hoe hij voor het eerst met de kleine op vakantie is. Daarbij vangt hij vaak complimentjes over hoe hij het doet als vader. "Je bent lief voor je ventje”, “Wat een heerlijk moppie” en “Wat zijn jullie geweldige ouders, zo leuk om naar te kijken. Jullie doen het fantastisch,” lazen we onlangs in de comments. Maar dat het niet alleen maar een roze wolk is, zullen we for sure ook gaan zien in de serie.

Zit jij ook klaar? Daddy Dave is vanaf 3 maart 2022 exclusief te zien bij Discovery+ Nederland.

Bron: Discovery+ | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Dave Roelvink