Kylie Jenner maakt naam zoontje bekend

The wait is over!

Lees ook

Finally! We moesten er even op wachten, maar inmiddels hebben Kylie Jenner en Travis Scott de naam van hun tweede kindje bekendgemaakt.

Stoere naam

Kylie houdt de aankondiging van de naam kort maar krachtig. Op Instagram deelt ze een Story met daarin de naam van haar newborn: Wolf Webster. Een ontzettend stoere naam voor de kleine jongen!

2/2/22

Zoontje Wolf werd op 2 februari geboren. Een paar dagen later deelde Kylie dit happy baby news met de rest van de wereld middels een lieve foto op Instagram.

Anders dan verwacht

De naam van de jongen werd daarbij nog niet bekendgemaakt, maar fans speculeerden erop los. Door comments van onder andere Kris Jenner en Kim Kardashian dachten veel mensen dat het kindje Angel zou gaan heten.

Zo noemde Kris haar nieuwe kleinzoon ‘Angel Pie‘, terwijl Kim een blauw hartje én een engel-emoji verstuurde op the gram. Ook Stassie Karanikolaou feliciteerde haar bestie Kylie met een engelachtige referentie: “Angel baby.” We zijn duidelijk helemaal op het verkeerde been gezet door deze reacties, want Wolf Webster it is. Wat een prachtige naam voor het kleine broertje van Stormi!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook