Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bas Smit en Nicolette van Dam brengen nieuw boek uit over déze stad

Naast de classics willen ze ook alle hippe plekken van de stad delen.

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben gisteren nog groots gevierd dat ze vijftien jaar verkering hebben, maar vandaag hebben ze wederom reden voor een feestje. De twee hebben namelijk aangekondigd dat ze een nieuw boek gaan uitbrengen over één van hun favoriete steden.

Nieuw boek

Op Instagram plaatst het powerkoppel een video waarin ze hun nieuwe project aankondigen. "We hebben een nieuwtje", begint Nicolette enthousiast. Bas vult aan: "We komen met een nieuw boek!" Vorig jaar hebben de twee ook al een boek uitgebracht, genaamd Nederland Heeft Alles. Een vakantie naar het buitenland zat er tijdens de lockdown niet in, dus besloten Bas en Nicolette op rondreis te gaan in eigen land. Samen met dochters Lola en Kiki gingen ze alle provincies af en verzamelden ze de leukste hotspots. En nu is het tijd voor een tweede boek!

Amsterdam Heeft Alles

Het nieuwe boek gaat Amsterdam Heeft Alles heten en gaat over – you guessed it – Amsterdam! "Op veler verzoek", aldus Bas. "We gaan heel de stad opknippen in alle wijken, met de gaafste adressen." Daarbij doen de ondernemende lovebirds meteen een oproepje aan al hun volgers. "Want wij willen niet de standaard plekjes die we allemaal kennen of waar we allemaal weleens geweest zijn", legt Nicolette uit. Naast de classics willen ze ook alle nieuwe hippe plekken van de stad uitlichten. Enne, Bas heeft in er elk geval vertrouwen in dat dit boek minstens zo'n groot succes wordt als het vorige: "Misschien moeten we het ook wel in meerdere talen uitbrengen".

Wil je zelf ook een tip over onze hoofdstad delen met Bas en Nicolette? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected].

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Mijlpaal

Gisteren vierden Bas en Nicolette ook al een enorme mijlpaal. De twee kregen namelijk precies vijftien jaar geleden verkering. En hoewel ze sinds 2015 ook getrouwd zijn, konden ze dit speciale moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op Instagram konden we zien dat Bas zijn vrouw verraste met een gigantische bos rozen. “15 jr, 180 maanden verkering met de leukste ❤️🎉🥳”, aldus Bas.

“Niet normaal! ❤️❤️❤️”, reageerde de presentatrice zelf. “Zo verwend! Dit is niet normaal! Maar mijn man is ook niet normaal!” schrijft Nicolette verder in haar Stories. Cute!

Bron: Instagram @bassmit en @nicolettevandam1 | Beeld: Brunopress