Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze nieuwe films mag je niet missen

Je hoeft je niet te vervelen.

Love Is Blind. Iyanna McNeely in season 2 of Love Is Blind. Cr. Netflix © 2022

Als je The Tinder Swindler nog niet hebt gezien, wordt dat dit weekend hoogtijd! Heb je 'm allang gezien en ben je op zoek naar nieuw kijkmateriaal voor dit weekend? No worries. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

I Want You Back

Emma (Jenny Slate) en Peter (Charlie Day) zijn allebei gedumpt door hun partners, Anne (Gina Rodriquez) en Noah (Scott Eastwood). Hoewel ze vreemden van elkaar zijn, ontmoetten ze elkaar als ze allebei een gebroken hart hebben. Ze blijven echter niet bij de pakken neerzitten. Als ze zien dat hun exen gelukkig zijn verdergegaan met hun nieuwe liefdes, smeden ze een complot om de liefdes van hun leven terug te winnen...

Nu te zien bij Prime Video.

Marry Me

Marry Me draait dan eindelijk in de Nederlandse bios. Als zangeres Kat Valdez (Jennifer Lopez) op het punt staat om haar verloofde Bastian (Maluma) het jawoord te geven op het podium, komt ze erachter dat hij vreemdgaat. Als ze Charlie Gilbert (Owen Wilson) in het publiek ziet staan – voor haar nog een totaal onbekende man – besluit ze met hem te trouwen. Vervolgens proberen de twee er samen achter te komen of dit huwelijk kan slagen.

Nu in de bioscoop.

Love is Blind - Seizoen 2

We hebben even moeten wachten op het tweede seizoen van Love is Blind, maar de eerste vijf afleveringen zijn dan eindelijk uit. De liefdesshow is als het ware een mix tussen Love Island en Married At First Sight. Deelnemers van het programma gaan op date, maar mogen elkaar daarbij niet zien. Ze kunnen urenlang diepgaande gesprekken voeren, zonder ook maar een glimp van elkaar te kunnen zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mogen de kersverse verloofden elkaar eindelijk zien.

De eerste vijf afleveringen staan nu op Netflix. Op 18 en 25 februari verschijnen nieuwe afleveringen.

Tall Girl 2

Na het succes van de eerste film komt Netflix met een vervolg op Tall Girl. Hierin is te zien dat Jodi (Ava Michelle) niet langer alleen het 'lange' meisje is. Ze is populair, zelfverzekerd, heeft een vriendje én scoort de hoofdrol in de schoolmusical. Het lijkt Jodi voor de wind te gaan, toch krijgt ze opnieuw last van onzekerheden...

Tall Girl is nu te zien op Netflix.

Ranking the Stars: Valentijnsspecial

Na de X Mas special van Ranking the Stars komt Videoland nu met een heuse Valentijns special. Hierin zijn onder anderen Marvin Wijnans, Jasper Lijfering, Leslie Keijzer en Tisjeboy Jay te zien. En uiteraard zullen zij weer leuke, brutale en pittige vragen voor hun kiezen krijgen.

14 februari te zien bij Videoland.

Beeld: Netflix