Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Demi de Boer heeft blonde lokken een nieuw kleurtje gegeven

Een nieuwe coupe voor Demi!

Demi de Boer vond het tijd voor iets anders en daarom heeft ze haar kapsel een heuse transformatie gegeven. En nee, ze heeft niet de schaar in haar prachtige lange lokken gezet. De blondine gaat tegenwoordig met een heel andere haarkleur door het leven!

Van blond naar...

Let's get pink! Dat moet Demi de Boer gedacht hebben toen ze inspo opdeed voor haar nieuwe coupe. De vriendin van Ronnie Flex heeft haar blonde lokken namelijk een likje roze verf gegeven. Op Instagram post de beauty een serie random foto's van onder meer dochtertje Rémi, lekker eten, haar knalroze sneakers en of course het eindresultaat van haar make-over. Looking good! 

Laten schrikken

Eind oktober beviel Demi van dochtertje Rémi. Het is het tweede kindje voor Ronnie, die ook al dochtertje Nori heeft met DJ Wef. De kleinste Plasschaert-telg heeft haar ouders onlangs nog flink laten schrikken toen ze plotseling naar het ziekenhuis moest.

Demi deelde in haar Instagram Stories dat de toen 10-weken oude Rémi naar het ziekenhuis moest. “Kleine muis had ons even laten schrikken, maar we zijn inmiddels weer thuis en het gaat goed”, schreef ze bij een foto van Rémi in het ziekenhuisbedje. In de volgende foto zien we Rémi gelukkig alweer in haar eigen bedje liggen. “Eigen bedje is toch het fijnst”, aldus Demi. Waarvoor de kleine meid precies naar het ziekenhuis moest, vertelt de baby mommy er niet bij.

Bron: Instagram @demiideboer | Beeld: Instagram