Ka-ching! Dit is het vermogen van Kanye Wests nieuwe liefde Julia Fox

Rumour has it dat Julia bij Kanye is voor het geld, maar is dat eigenlijk wel zo?

Lees ook

Kanye West en Julia Fox zijn sinds New Year’s Eve met elkaar aan het daten en sindsdien kunnen we niet meer om de twee heen. Julia komt echter niet altijd even positief in het nieuws, zo zou ze een gold digger zijn en alleen bij Ye – zoals de rapper nu door het leven gaat – zijn voor het geld.

Geruchten

Volgens Julia is er niks waar van alle rumours. “Het is grappig dat ik nu al deze aandacht krijg”, zegt ze in haar podcast Forbidden Fruits. “Maar ik geef er echt niets om. Mensen zeggen dat ik alleen maar voor de roem, de invloed of het geld bij Kanye ben. Maar schat, ik date mijn hele leven al met miljardairs. Let’s keep it real.” Zelf is Fox bij lange na geen miljardair – in tegenstelling tot Ye, die volgens Forbes een vermogen van 1,8 miljard euro heeft – maar ze mag ook zeker niet klagen.

Carrière

Julia verdient haar geld niet alleen met acteren. We kennen haar vooral van haar rol in Uncut Gems, waarin ze speelde met Adam Sandler. Maar naast het handjevol films waar de actrice in te zien is, komt ze ook op andere manieren aan haar money. Zo werkte ze samen met merken als Tiffany & Co en Lanvin. Ook richtte ze haar eigen modemerk Franziska Fox op, samen met een vriendin, wat inmiddels weer is stopgezet. Verder is ze kunstenares en gaf ze twee boeken uit. Het moge duidelijk zijn dat Julia niet stilzit!

Net worth

Al deze bezigheden hebben Julia inmiddels een behoorlijke net worth opgeleverd. Het vermogen van de beauty zou namelijk op 30 miljoen dollar (omgerekend ruim 26 miljoen euro) liggen. Ka-ching! Ze benadrukt dan ook dat ze niet voor het geld bij Kanye is. Kunst creëren en ‘dingen in de wereld brengen’ zijn meer prioriteit voor haar. “Kijk mijn films, lees mijn boek”, zegt Fox in haar podcast. “Dat is veel leuker voor mij dan dat nu alle ogen op mij gericht zijn. Dat boeit me echt niets”. Duidelijk!

Bron: NSMBL, Distractify, Elle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook