Ook déze bekende single is te zien in Valentijnsspecial First Dates

We can't wait!

Lees ook

Nog maar een paar nachtjes slapen en het is Valentijnsdag. Geen relatie? Niet getreurd. First Dates heeft namelijk een special gemaakt speciaal voor alle singles die deze romantische dag alleen moeten doorbrengen. Naast Shirley van Ex on the Beach gaat ook déze bekende single op zoek naar de liefde.

Valentijnsdagspecial

Op maandag 14 februari zendt de NPO een Valentijnsdagspecial van First Dates uit. In deze bijzondere uitzending van het populaire datingprogramma gaan bekende Nederlanders op blind date. Deze keer doet onder meer zangeres Imca Marina een poging om de ware tegen het lijf te lopen. Zij gaat op date met Harry, een oude bekende van het programma. Ook de 63-jarige theatermaker Adelheid Roosen neemt plaats in het First Dates-restaurant, voor een date met Frans.

Enne, ook Shirley – die we kunnen kennen van Ex on the Beach én Temptation Island VIPS – doet nogmaals een gok om the love of her life tegen te komen. EOTBDD eindigde voor de blondine nog in een romance met Robin, maar dat liep helaas stuk. In First Dates hoopt ze dan eindelijk de ware tegen te komen. Enne, ze heeft inmiddels een goed beeld van hoe diegene eruit moet zien. Naar eigen zeggen zoekt ze namelijk ‘een stoere bad boy met goede intenties’.

Fawry Not Sawry

Wie ook naar het First Dates-restaurant is afgereisd voor een romantische date, is dé roddelkoning himselfFawry Not Sawry. Hoewel Farja, zoals Fawry in het echt heet, alles over de glitter and glamour van de realitysterren weet, was zijn eigen leven dit lang niet altijd. Als gay opgroeien in een islamitisch gezin was erg lastig. Farja kwam dan ook pas op zijn 24e uit de kast bij zijn ouders. Zijn match Jordie kan hierover meepraten, maar passen ze verder ook goed bij elkaar? Wij zijn benieuwd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fawry (@fawrynotsawry)

Zelf was Fawry vooral bang voor hoe hij zou overkomen op televisie, deelt hij in zijn Stories. “Maar gelukkig hebben we Shirley nog”, grapt hij. Dit gaat sowieso een hilarische aflevering worden, dat weten wij nu al!

De date van Fawry Not Sawry is op 14 februari te zien in de Valentijnsdagspecial van First Dates bij NPO 3. 

Bron: BNNVARA | Beeld: First Dates

Laatste nieuws

Zie ook