Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Sem deelt emotionele terugblik

'Het is niet gegaan zoals ik gehoopt had', deelt Sem.

Voor Sem was Ex on the Beach: Double Dutch een bijzonder heftige ervaring. Inmiddels zijn we een jaar verder en blikt de beauty terug op haar avontuur.

Veel verdriet

"Een jaar geleden alweer, wat gaat het snel", begint Sem haar verhaal bij een reeks behind the scenes-beelden van EOTBDD. "6 februari 2021 vloog ik naar Tenerife. Op naar een avontuur waarvan ik totaal niet wist wat ik ervan kon verwachten. Een ding weet ik wel, en dat is dat het niet gegaan is zoals ik gehoopt had."

De beauty vertelt dat ze veel heeft gehuild en ontzettend veel verdriet heeft gehad, maar gelukkig ontmoette ze tijdens het programma ook een heleboel mensen die haar steunden. "Dankzij die mensen heb ik gelukkig ook mooie en leuke herinneringen om naar terug te kijken", aldus Sem.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Liefde maakt blind

Sem vertelt dat ze door haar deelname aan EOTBDD een stuk steviger in haar schoenen is gaan staan. Toch zag ze er wel tegenop om het programma terug te zien op televisie, omdat ze geconfronteerd werd met alles wat er daar gebeurd was. Dat ze veel nare reacties kreeg, hielp niet bepaald mee. "Ik kreeg veel reacties: 'Je bent naïef', dat klopt, dat was ik", geeft Sem eerlijk toe. "Maar degenen die ooit echt echt verliefd geweest zijn, zouden waarschijnlijk precies hetzelfde als ik gedaan hebben."

Gelukkig kreeg ze naast de nodige steun van haar zussen, ouders, vriendinnen en boyfriend ook heel veel lieve berichten van kijkers. "Mensen die me begrepen. Want ja, dit was echt een gevalletje van 'liefde maakt blind'", aldus Sem.

Mooie herinneringen

Sem sluit haar emotionele bericht af met een positieve noot. "Ondanks dat het een lastige tijd was, focus ik me op de toekomst en onthoud ik vooral alle mooie herinneringen die ik daar gemaakt heb. Het was een avontuur waarvan ik mega veel geleerd heb en waar ik dankbaar voor ben. Wat ook belangrijk is, toch?" Absolutely! 

Tot slot heeft Sem nog een boodschap voor haar volgers: "Ik ben jullie allemaal super dankbaar, want dankzij jullie support kan ik doen wat ik leuk vind."

Bron: Instagram @semdeconinck | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch