Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Temptation-ster is binnenkort te zien in een serie over strippers

Oeh la la!

We kennen 'm allemaal nog van Temptation Island: Love or Leave, maar Angelo Koppen heeft ook een heel andere kant. In een gloednieuw programma krijgen we namelijk te zien hoe zijn leven als stripper – ja, je leest het goed – eruitziet.

Candyboys

In 2020 was Angelo te zien als verleider in Temptation Island, een rol die als stripper goed bij hem paste. In een nieuw programma laat hij die andere kant van zichzelf zien. Inmiddels zitten de opnames erop en mag hij finally aan de hele wereld laten weten waar hij de afgelopen weken mee bezig was: Candyboys. "Een nieuw programma op NPO, waar we laten zien hoe ons leven als stripper eruitziet, maar ook hoe de mannen achter het strip leven", deelt Angelo op Instagram.

Spannende weken

De ex-verleider blikt ook nog even terug op de opnames van het programma. Want hoewel hij bovenal very excited is, was het ook best spannend. Het programma gaat namelijk niet alleen maar over het leven als stripper, maar komt ook bij Angelo thuis. "Het waren spannende weken aangezien er niet alleen in het programma wordt laten zien hoeveel gekke shows we meemaken, maar je krijgt ook ons privéleven te zien", legt hij uit.

Beste vriend

"Niet alleen was dit een eer en een supertoffe ervaring om mee te mogen maken, maar ook dat je dit samen mocht doen met je beste vriend", gaat Angelo verder. "Dit maakt het alleen nog leuker en gekker." Zijn goede vriend Denzel is namelijk ook in Candyboys te zien. "Een ding is zeker: met mij en Denzel, op je beeldscherm blijf je wel even kijken", stelt Angelo zelfverzekerd. Wij zijn erg benieuwd!

Candyboys is vanaf 28 februari te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3 en later dit jaar op televisie. 

Bron: Instagram @angelokoppenofficial | Beeld: Temptation Island: Love or Leave