Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marvin en Ferdi openhartig over toekomstplannen

‘Met Ferdi is het leven nooit saai.’

Dat je door mee te doen aan een liefdesprogramma daadwerkelijk de ware kunt vinden, bewijzen Ferdi en Marvin maar weer. De heren leerden elkaar door Prince Charming kennen en zijn inmiddels verloofd. Hoe staat het er eigenlijk voor met hun trouwplannen en wat willen ze in de toekomst nog gaan doen? 

Trouwplannen

Valentijnsdag komt eraan! De dag waarop we onze geliefden in het zonnetje zetten, terugblikken op mooie momenten samen én toekomstplannen maken. Maarre, over toekomstplannen gesproken. Hoe staat het er eigenlijk voor met de trouwplannen van Marvin en Ferdi? “We zijn nog een beetje in afwachting van Covid”, vertelt Marvin als we met hem en Ferdi bellen. “We willen eerst ons huis helemaal klaar hebben en verhuizen. We zijn al wel een beetje aan het oriënteren van wat we leuk vinden qua bruiloft, maar we zijn nog niet actief aan het plannen.” 

“Ferdi is daarnaast nu zijn zaak aan het verbouwen en die gaat in april weer open. Ook moet hij het nieuwe seizoen gaan voorbereiden. We zijn nu nog zo druk met andere dingen plannen dat de bruiloft op een laag pitje staat”, verklaart Marvin. “Maar we kunnen wel heel snel gaan met onze plannen hoor”, voegt Ferdi toe. “We hopen wel dat het dit jaar wordt; het liefst in de zomer in Italië. Dat zouden we heel mooi vinden, omdat onze ontmoeting en verloving ook in Italië waren.” Of ze al aan een bestemming hebben gedacht? Dat wordt al snel duidelijk: “Toscane is wel heel mooi”, zeggen beide heren in koor. 

Valentijnsdag

Een dag die er wel met rasse schreden aankomt is Valentijnsdag. Zijn de heren eigenlijk van de romantiek? “Met feestdagen en verjaardagen vinden we het wel leuk om elkaar in de watten te leggen. En we zijn ook wel van de jubilea vieren”, begint Marvin. “In december werd ik dertig en kreeg ik een extra groot cadeau van Marvin: hij neemt me mee naar New York. Heel decadent”, grapt Ferdi. “Maar we zijn ook wel van de kleine dingetjes hoor. Af en toe lekker met z’n tweeën uit eten vinden we heel leuk, maar we vinden het ook heerlijk om op de bank te hangen, eten bestellen en kaarsjes aan te doen; dat soort dingen. Wat dat betreft zijn we allebei wel huismussen, haha.” 

Maar gaan de twee ook all out voor Valentijnsdag? Daar lijkt het niet op. “Dan hebben we een jetlag!”, lacht Ferdi. “We zijn dan op Curaçao. Die dag komen we net terug en hebben we waarschijnlijk een jetlag. Dus we hebben al wel gezegd dat we Valentijnsdag op Curaçao gaan vieren, maar dan een dag eerder. We gaan dat lekker vieren met een etentje.” 

Toekomstplannen 

Als de heren terugkomen van Curaçao gaan ze dan eindelijk verhuizen. Maar wat staat er – behalve plannen maken voor de bruiloft – verder op de planning? “Eigenlijk komen we dan wel in rustiger vaarwater terecht. Je kunt je rond je 25ste soms zo druk maken over of het allemaal wel goed komt met je. Qua wonen en relaties. Nu heb ik dat allemaal en denk ik: 'Ik ben helemaal gelukkig.' Ik ben ondernemer, dus ik blijf altijd wel bezig, maar met wat? Dat weet ik nog niet precies. Wie weet gaan Marvin en ik ooit weer wat met tv doen.” 

“Ik heb inmiddels een nieuwe baan en start in maart. Daarnaast wil ik een beetje een sociaal netwerk gaan opbouwen in Groningen; al mijn vrienden en familie wonen allemaal nog in Venlo. Verder willen we de bruiloft plannen. Na onze bruiloft zal er altijd wel weer iets nieuws komen waar we het druk mee krijgen; met Ferdi leven is nooit saai.” Awh!