Temptations Efrain en Aylin openhartig over toekomstplannen

'We willen heel graag trouwen en huisje, boompje, beestje.'

Lees ook

Hoewel hun Temptation Island-avontuur allesbehalve soepeltjes verliep, zijn Efrain en Aylin het enige koppel dat nog bij elkaar is. Inmiddels zijn zij helemaal ready om Temptation achter zich te laten en blikken zij samen met Grazia vooruit op hun toekomst.

Nieuw hoofdstuk

Zowel voor Efrain als voor Aylin was Temptation Island: Love or Leave een heftige periode. Hoewel de twee blij zijn dat hun relatie door het programma nog sterker is geworden, willen zij het programma graag achter zich laten. “Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Voor ons is Temptation Island gewoon zoiets van: zand erover en doen alsof we er nooit aan mee hebben gedaan”, vertelt Efrain als we met hem en Aylin bellen. Daar sluit Aylin zich volledig bij aan: “Ja, we willen het gewoon achter ons laten.”

Toekomstplannen

Tegenwoordig richten Efrain en Aylin zich volledig op hun relatie en hun carrière. “We focussen ons nu echt op couple shoots en leuke content maken voor Instagram”, vertelt Efrain. “Echt meer koppelgericht. Dat is wat onze volgers graag willen zien en wat wij ook graag willen doen. We willen echt een nieuwe start maken. Lekker veel op vakantie gaan, lekker veel vloggen en verhuizen naar Italië, dat blijft nog steeds onze droom.”

Enne, die droom lijkt steeds meer vorm te krijgen. Efrain gaat binnenkort namelijk meedoen aan een televisieprogramma in Italië. “Dat gaat ons verder brengen met wat wij willen doen. Daarna willen wij wel heel graag trouwen en huisje, boompje, beestje”, vertelt hij. “Ja, eerst willen we een huis renoveren of bouwen en daarna hoop ik heel erg graag kinderen te krijgen”, sluit Aylin aan.

Televisieprogramma

Natuurlijk zijn wij ontzettend benieuwd aan welk televisieprogramma Efrain mee gaat doen. Helaas kan hij daar nog niet te veel over zeggen, maar toch verklapt hij het een en ander. “Het is een Italiaans programma, maar het is wel bekend in Nederland. Het is opgericht door een Nederlander”, weet Efrain te vertellen. “Nog even voor de duidelijkheid: het is zeker geen Temptation Island.” Het is helaas niet veel informatie, maar we zullen het ermee moeten doen. Wanneer we Efrains big break kunnen verwachten? “Ik denk dat het programma wel eind dit jaar uitkomt”, verklapt hij. Wij zijn heel erg benieuwd!

Beeld: Spontane Film & Fotografie

Laatste nieuws

Zie ook