Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Jada Borsato deelt (familie)kiekjes uit de oude doos

Zo zagen de schoolfoto's van de Borsato's eruit.

De carrière van Jada Borsato gaat als een speer. De dochter van Marco en Leontine timmert niet alleen aan de weg als influencer en zangeres, ze speelt sinds kort ook een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. En als het allemaal ineens zo hard gaat, is het soms heel fijn om even terug te kijken. Jada deelt daarom een aantal lieve foto's van vroeger.

Schoolfoto

Jada is de archieven ingedoken en vond daar een aantal lieve kiekjes van vroeger. Zo deelt ze een foto van zichzelf als kind. De 19-jarige zangeres is inmiddels uitgegroeid tot een knappe jonge vrouw, maar back in the days was ze vooral erg schattig. Wij gokken dat dit een oude schoolfoto is, waarop Jada met een vlechtje in haar haar en een grote glimlach poseert voor de fotograaf. Cute!

Bron: Instagram @jadaborsato

Familiefoto

Naast deze te schattige schoolfoto, deelt de jongste Borsato-telg ook een familiekiekje uit de oude doos. Want bij een schoolfoto hoort natuurlijk ook een foto samen met je broer(tje)s en zusje(s), zo ook bij Jada op school. De beauty poseert hier samen met haar broers Luca en Senna, die toen nog met lange lokken door het leven gingen.

Bron: Instagram @jadaborsato

GTST

Er werd al langere tijd gespeculeerd dat Jada wellicht een rol zou krijgen in GTST, nadat ze al eens kort op de telefoon van Steef Verduyn te zien was. Onlangs mocht Jada dan finally het gerucht bevestigen. "Eindelijk mag ik het dan officieel bekend maken!!”, schreef de kersverse actrice bij een post op Instagram. “Ik ben vanaf vandaag te zien als Abby van der Vorst (Abby Rose) in Goede Tijden, Slechte Tijden! Echt superblij dat ik het eindelijk met jullie mag delen!!🤗"

Bron: Instagram @jadaborsato | Beeld: BrunoPress