Kim Kardashian openhartig over scheiding: ‘Ik heb voor mezelf gekozen’

Kim laat zich voor het eerst publiekelijk uit over haar scheiding met Kanye West.

Lees ook

Met haar allernieuwste Vogue-cover is Kim Kardashian weer ready om het internet te breken. Samen met haar vier kinderen schittert ze op en in het Amerikaanse blad en spreekt ze zich voor het eerst publiekelijk uit over haar scheiding met Kanye West.

Vechtscheiding

Sinds ze begin vorig jaar de scheiding van haar man Kanye West aanvroeg, heeft Kim hier publiekelijk weinig over losgelaten. Waar de twee omwille van hun vier kinderen eerst nog vriendschappelijk uit elkaar leken te gaan, is hun divorce inmiddels omgeslagen in een moddergevecht.

Geen luchtige drama à la Keeping Up with the Kardashians, maar serieuze beschuldigingen heen en weer. Vooral Kanye vuurt wat af op zijn soon to be ex-vrouw. Zo liet Ye – zoals de rapper nu door het leven gaat – publiekelijk weten het er niet mee eens te zijn dat hun dochtertje North West op TikTok zit en betichtte hij Kim ervan hun kinderen te hebben ontvoerd toen hij niet bij het verjaardagsfeestje van dochter Chicago mocht zijn. Ook deed hij op Instagram het shocking statement dat Kim zou denken dat hij haar wilde laten vermoordenOh my…

Eigen geluk

Op een paar korte reacties na, bleef Kim lange tijd stil over de bizarre uitspraken van Ye. Voor de Amerikaanse Vogue maakt ze nu een uitzondering. “Ik heb zo lang gedaan wat andere mensen gelukkig maakte. En ik denk dat ik de afgelopen twee jaar heb besloten dat ik mezelf gelukkig ga maken. Dat voelt heel goed”, vertelt ze openhartig. “En zelfs als dat tot veranderingen in mijn leven en uiteindelijk een scheiding heeft geleid, denk ik dat het belangrijk is om eerlijk tegen jezelf te zijn over wat je echt gelukkig maakt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Team Me

“Ik heb voor mezelf gekozen. Het is oké om voor jezelf te kiezen”, gaat Kim verder. De 41-jarige realityster is van plan haar veertiger jaren heel anders door te brengen. “Mijn jaren veertig gaan Team Me zijn. Ik ga lekker eten, ik ga sporten, ik ga meer plezier hebben, meer tijd doorbrengen met mijn kinderen en de mensen die mij gelukkig maken. Ik ga mijn telefoon neerleggen, ik ga ontvolgen als ik iets niet wil zien op Instagram.” Daarbij houdt ze het nieuwe motto van zus Khloé Kardashian aan: “Post and ghost.”

Co-ouderschap

Wat betreft haar ex-hubby Ye, blijft Kim calm and collected. “Je kunt zo boos op je ex zijn of je zo gekwetst voelen, maar ik denk dat je in het bijzijn van je kinderen altijd moet zeggen: ‘Jullie vader is de beste'”, aldus de realityster. “Zorg ervoor dat je de grootste cheerleader van je co-ouder bent, ongeacht wat je persoonlijk doormaakt.” You go, Kim!

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook