Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Nick Schilder showt zijn afgetrainde lichaam

Hallo daar!

We beginnen de dag goed met een very aantrekkelijk kiekje van Nick Schilder. De zanger heeft de afgelopen weken keihard getraind en een strikt voedingsschema gevolgd – en dat is zéker te zien.

New cover, new Nick

De nieuwste coverster van Men's Health is niemand minder dan – you guessed it – Nick Schilder. En wie op de cover van dit blad wil verschijnen, moet flink aan de bak. De zanger gooide zijn lifestyle de afgelopen tijd dan ook compleet om: hij werd veganist en ging vijf keer per week trainen. Daarnaast liet hij elke drie weken zijn bloedwaardes afnemen bij een gespecialiseerd bureau, zodat zijn voedingsschema's perfect zouden aansluiten. Nick viel hiermee maar liefst veertien (!) kilo af.

Zo'n transformatie in de coronatijd – waarin de sportscholen een flinke tijd gesloten waren – was niet bepaald easy. Nick moest dan ook vooral thuis aan de bak. Daarnaast had hij geen personal trainer, maar wel iemand die hem op afstand begeleidde.

Afgetraind lichaam

Hard work pays off, dat blijkt wel uit de coverfoto. Met zijn brede schouders, gespierde armen en sixpack ziet Nick er beter uit dan ooit. Op Instagram laat de Volendamse zanger zijn afgetrainde lichaam dan ook voor zich spreken.

Ripped Schilder

Binnen no-time stromen de verbaasde reacties en complimenten over Nicks physique onder de foto binnen. Zo reageert Bas Smit met "Niet normaal 👏🔥" en heeft Kraantje Pappie gelijk een nieuwe bijnaam voor de zanger: "Ripped Schilder." Monique Smit wil het resultaat wel even in het echt bekijken: "Hallo zeg!! Ik kom morgenochtend even een kopje suiker lenen."

Ook Kirsten Schilder is natuurlijk enorm trots op haar hubby. "Niet normaal, zo trots op jou 😍❤️", schrijft ze onder de foto. Al mist ze zijn oude lichaam ook wel een beetje, vertelt ze aan RTL Boulevard. Want ja, die gespierde armen liggen eigenlijk helemaal niet zo lekker. Een paar kilootjes erbij zou Kirsten dan ook helemaal niet erg vinden.

Bron: Instagram @nickschilder, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram