Rosie Huntington-Whiteley onthult naam van pasgeboren dochter

Wat een prachtige naam!

Lees ook

Niet alleen Kylie Jenner is op 2 februari 2022 voor de tweede keer moeder geworden, ook Rosie Huntington-Whiteley en verloofde Jason Statham verwelkomden op die dag hun tweede kindje. Op Instagram onthullen de parents de prachtige naam van hun pasgeboren dochter.

Een dochtertje

Het model en haar verloofde verwelkomden 2 februari hun tweede kindje samen: een dochter. De moeder deelde een foto van haar newborn in een schattig wiegje op Instagram en onthulde de naam van haar kindje: Isabella James Statham.

De naam Isabella is van Spaans/Italiaanse afkomst en betekent zowel ‘mooi’ als ‘God is mijn eed’. De naam James is momenteel een erg populaire voor meisjes. Verscheidene celebrities gaven hun dochter de afgelopen jaren deze naam, waaronder Blake Lively en Ryan Reynolds.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Familie

Isabella is het tweede kindje voor Rosie en Jason. De twee verwelkomden in 2017 al zoontje Jack Oscar.

In 2010 leerden Rosie en Jason elkaar kennen en in 2016 verloofden de twee zich. Veel haast om in het huwelijksbootje te stappen hebben de twee niet. Zo gaf het model eerder al aan dat ze wilde wachten tot haar destijds enige kindje Jack wat groter was, zodat hij deel kan uitmaken van de bruiloft.

Bron: Instagram @rosiehw, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook