Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: zo zag Pip Pellens er vroeger uit

Wat een schatje!

Een van onze favoriete personen om op Instagram te volgen, is zonder twijfel Pip Pellens-Wessels. De actrice deelt regelmatig gezellige kiekjes van haar en hubby Pim Wessels, gezonde recepten, haar book recommendations én leuke throwbackfoto's.

Puur natuur

Heb je het over een natural beauty, dan heb je het over Pip Pellens-Wessels. De blondine gaat over het algemeen met minimale make-up door het leven, waardoor ze er heel puur en natuurlijk uitziet. Dat haar looks niet uit een potje of uit een spuitje komen, bewijzen de throwbackkiekjes op haar Instagram-pagina des te meer.

Vroeger

Voor foto's van een jonge Pip moeten we even wat verder terugscrollen op haar feed, maar dat is het waard. Een tijd geleden dook de actrice namelijk ter ere van haar verjaardag in de oude doos en vond daar een paar pareltjes van vroeger. Oh my, wat een schatje!

Kinderwens

Vorig jaar verrasten Pip Pellens en Pim Wessels hun volgers met het leuke nieuws dat ze in het geheim in het huwelijksbootje waren gestapt. Niet lang daarna kregen de newlyweds dan ook vaak de vraag wanneer er een baby'tje zou komen. Onlangs gaf Pip in haar wekelijkse weekbreker op Instagram antwoord op die vraag.

“Ik heb heel veel vragen gekregen over, uiteraard, of wij een kinderwens hebben. Snap ik natuurlijk helemaal, want we zijn nu een half jaar getrouwd”, glundert Pip. “En ik kan je eerlijk zeggen: ‘Ik weet het niet’”, besluit Pip.

Bron: Instagram @pippellens | Beeld: BrunoPress, Instagram