Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Schorpioenen opgelet: op 10 februari is het jouw geluksdag

En zó zal de rest van de maand voor de Schorpioen verlopen.

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In de gloednieuwe Grazia, die vanaf nu in de winkel ligt, bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat.

Schorpioen (23 okt - 22 nov)

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan hoef je niet lang meer te wachten op een lucky day. Op 10 februari staat jouw geluksdag namelijk op de planning. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Sta verandering toe

Planeten Saturnus en Uranus maken het je niet altijd even gemakkelijk. Er lijkt geregeld iets aan de hand te zijn en bijna niets verloopt volgens plan. Toch is dit een leerzame periode, waar je krachtiger uit kunt komen. Loop niet weg voor lastige issues of pittige confrontaties. Sta verandering toe en volg je gevoel. Als je dat doet, kun je wel eens positief verrast worden en meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Heb vertrouwen in je skills en in de toekomst. 

Benieuwd wat de geluksdag is van andere sterrenbeelden? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vanaf nu in de winkel! 

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – Het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris