Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Rowenna: ‘Donny was in eerste instantie helemaal niet mijn type’

Was er sprake van love at first sight?

Ze liepen elkaar tijdens hun deelname aan Love Island tegen het lijf. Maar was er tussen Donny en Rowenna eigenlijk sprake van love at first sight?

Niet elkaars type

Valentijnsdag is on it’s way, dus het ideale moment om eens bij te praten met een dolverliefd koppel. Grazia belde met Donny en Rowenna, die elkaar vonden door hun deelname aan Love Island. Maar was er eigenlijk sprake van liefde op het eerste gezicht? 

“We zijn in eerste instantie helemaal niet elkaars type”, begint Rowenna. “Donny heeft lang haar, ik heb kort haar. Ik had nooit gedacht dat ik op iemand met een knotje in zijn haar zou vallen, maar nu vind ik het echt supermooi. Ik vind Donny nu de allerknapste man die er is.”

Innerlijk is het belangrijkste

Ook Donny had deze match niet meteen verwacht. “Ik zei altijd tegen mezelf: ik kan niet met een vrouw samen zijn die korter haar heeft dan ik”, vertelt hij lachend. “Maar Rowenna kan dat korte haar gewoon hebben, het maakt haar zo vrouwelijk.”

Het uiterlijk is dan ook iets wat de twee in eerste instantie niet heel belangrijk vonden. “Ik geloof erin dat innerlijk heel belangrijk is. Iemands innerlijk kan het uiterlijk mooier maken”, stelt Donny. 

Communicatie is key

Dat de connectie tussen de twee wel goed zit, moge duidelijk zijn. Do en Ro – zoals de twee elkaar noemen – zijn behalve elkaars grote liefde ook beste maatjes. “We klikken zo goed, we vullen elkaar echt aan en lachen veel samen. Ik weet dat er iets is, dat Ro altijd voor mij klaarstaat. Dat was ook echt wat ik altijd al wilde, samen een team zijn.”

Maarre, wat is dan hét geheim tot een goede relatie? Volgens Rowenna heeft het allemaal te maken met je best blijven doen. “Je moet elkaar blijven verrassen, dus niet in een sleur belanden. Gewoon regelmatig leuke dingen doen met elkaar. In de lockdown hebben we veel gewandeld, dan halen we een coffee to go en dan vind ik dat al zó romantisch.” En behalve leuke dingen doen is blijven praten ook enorm belangrijk. “Het geheim van een goede relatie is sowieso communicatie. Je moet goed met elkaar blijven praten”, vult Donny aan. We agree

Beeld: Instagram