Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Adele steelt de show tijdens de Brit Awards

De zangeres was de grote winnaar tijdens de awardshow én op de rode loper.

Gisteravond vond de 42e editie van de Brit Awards plaats. Tijdens het belangrijkste muziekprijzenfestijn van het Verenigd Koninkrijk werden we getrakteerd op performances van onder anderen Ed SheeranAnne-Marie en of course Adele – die niet alleen op het podium een verpletterende indruk maakte.

Grote winnaar

De grote winnaar van de eerste genderneutrale Brit Awards is – hoe kan het ook anders – Adele. De zangeres werd uitgeroepen tot artiest van het jaar, haar nummer Easy on Me werd lied van het jaar en met haar album 30 won ze album van het jaar. Maarre, daar willen wij graag nog één prijs aan toevoegen: best dressed. Adele stal namelijk niet alleen de show tijdens de prijsuitreiking, maar ook op de rode loper.

Old Hollywood-glam

In een stunning op maat gemaakte jurk van Armani bracht Adele een flinke vleug Old Hollywood-glam naar haar homebase. Het klassieke silhouet in combinatie met een eye-catching halslijn en prachtig tule dat over haar schouders gedrapeerd is en uitmondt in een prachtige sluier zorgde voor een echt va, va voom-effect. Adele maakt haar red carpet-outfit af met een volumineuze coupe, diamanten oorhangers en een classy make-up look.

Beeld: BrunoPress

Verlovingsring?

Adele had echter niet alleen diamanten in haar oren hangen, ook om haar linker ringvinger sprankelde een juweel. Binnen no-time draaide de geruchtenmolen dan ook overuren: is de zangeres verloofd met boyfriend Rich Paul?

Hoewel de twee absoluut tot over hun oren verliefd zijn, lijkt het er niet op dat de tortelduifjes al engaged zijn. Voor de gelegenheid mocht Adele namelijk in de juwelenkist van juwelier Lorraine Schwartz duiken, waar ze de drop earrings en de peervormige diamanten ring uitkoos. Uhm, mogen wij ook een kijkje in die juwelenkist nemen? Please?

Bron: Vogue UK, People | Beeld: BrunoPress