Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Spannende cliffhanger te zien in nieuwe beelden De Bachelor

Wat gaat hier gebeuren?

Nog precies een week en dan start het nieuwe seizoen van De Bachelor. Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wie van de zestien knappe ladies het hart van bachelor Thomas van der Vlugt weet te veroveren. Maarre, na het zien van de nieuwste teaser hopen we al helemaal dat de week snel voorbijgaat. De allereerste ceremonie eindigt namelijk met een spannende cliffhanger.

First impression

In de nieuwste teaser kunnen we alvast een glimp opvangen van de ceremonie aan het einde van de allereerste aflevering. "Dan is het nu tijd voor de first impression-roos", horen we Thomas zeggen. Deze witte roos geeft de bachelor himself aan de vrouw die, op welke manier dan ook, de meeste indruk op hem heeft gemaakt tijdens de eerste ontmoeting. "Jullie hebben allemaal echt, echt een mooie indruk achtergelaten", stelt Thomas. "Maar met wie ga ik als eerste op date? En wie hoeft er in ieder geval niet naar huis?"

Kleine mededeling

Wie die felbegeerde roos krijgt, houden de programmamakers natuurlijk nog geheim. Maar we krijgen wel meteen een spannende cliffhanger voorgeschoteld. "Sorry Thomas, ik moet je even onderbreken", zegt presentator Rick Brandsteder vlak voordat hij de roos wil overhandigen. "Ik heb nog een kleine mededeling." Terwijl hij dat zegt, zien we een auto komen aanrijden. Wat hier precies gaat gebeuren? We don't know. En aan hun geschrokken gezichten te zien, hebben Thomas en zijn ladies ook geen idee. "Wat is dit?!" vraagt Thomas zich af. En dat vragen wij ons ook af. Volgende week weten we meer!

De liefde vinden

Ondanks dat er maar liefst zestien knappe vrouwen meedoen aan dit seizoen, is dit natuurlijk geen garantie voor echte liefde. The one moet er namelijk wel tussen zitten voor Thomas. Al lijkt dat bij het zien van de eerste beelden, die Videoland eerder deelde, wel goed te komen. We horen Thomas namelijk een aantal opmerkelijke woorden uitspreken.

“Mijn zoektocht naar de liefde eindigt hier, omdat ik ‘m heb gevonden. Wil jij mijn laatste roos van me aannemen?”, klinkt het aan het einde van de video. Dat klinkt positief, right?

Bron: Videoland | Beeld: Videoland/Jasper Suyk, Instagram