Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heidi Klum over nummer met Snoop Dogg: 'Ik heb altijd van een uitdaging gehouden'

Heidi is van alle markten thuis.

Met haar wapperende, blonde lokken en kilometerlange benen is Heidi Klum nog steeds een enorm begrip in de mode-industrie. Het volgende seizoen van Germany's Next Top Model ligt dan ook in handen van het topmodel – en daarvoor heeft ze de handen ineengeslagen met niemand minder dan Snoop Dogg.

Videoclip

In een interview met Grazia UK vertelt het model alles over haar nieuwe carrièrestap. "Toen ik jurylid was bij America's Got Talent kon het mijn kinderen niets schelen. Fotoshoots? Designer kleding? Ze hebben zoiets van: 'Ja, het zal wel.' Maar zodra ik aankondigde dat ik een liedje met Snoop Dogg zou doen, waren ze vol ontzag", vertelt Heidi aan het blad. Het nieuwe nummer met Snoop Dogg – genaamd 'Chai Tea with Heidi' – is tevens de theme song van Germany's Next Top Model.

Fan

"Ik ben de grootste fan van Snoop Dogg! Hem zien rappen in het stemhokje is een visioen dat ik nooit meer uit mijn hoofd zal krijgen", aldus Heidi. 'Hij is zo leuk en was gewoon de hele dag aan het dansen en op en neer aan het huppelen." Ze zei ook dat Snoop een verzorgde man is: hij houdt van gemanicuurde nagels bijvoorbeeld.

Uitdaging

Of Heidi werk wil maken van een eventueel succes als artiest? "Ik heb tijdens mijn carrière geleerd dat als je ergens een passie voor hebt, je er altijd achteraan moet gaan. Ik heb altijd van een uitdaging gehouden." Hierna ziet ze een samenwerking met Kylie Minogue bijvoorbeeld wel zitten. "Ik weet zeker dat we gescheiden zijn bij de geboorte, we hebben gewoon dezelfde geest."

Heidi vindt het belangrijk om in het nieuwe seizoen van GNT inclusiviteit te brengen. Vooral omdat ze weet dat ze in de modellenwereld nogal mondig kunnen zijn. "Toen ik veertig werd, zeiden mensen: 'Dus, wanneer stop je met modellenwerk? Je bent al veertig en je wordt oud.' Daarom heeft Heidi in het nieuwe seizoen zelfs modellen van 66 en 68 jaar oud ingezet. "Ze zijn prachtig en ik dring aan op meer inclusiviteit. Ik heb geleerd dat je in welke levensfase je ook zit, moet blijven dromen en jezelf doelen stellen. Veertig is niet oud, ik word volgend jaar vijftig en ik heb nog veel te doen", aldus het supermodel.

Bron: Grazia UK | Beeld: Brunopress, YouTube