Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Donny en Rowenna over het meest romantische moment van hun relatie

We kletsten met de voormalig Islanders over een van hun happy moments.

Dankzij hun deelname aan Love Island hebben Donny en Rowenna elkaar helemaal gevonden. De twee zijn sinds het liefdesavontuur happy together en hebben in Nederland al veel romantische momenten meegemaakt. Maar welk moment is volgens hen onvergetelijk?

Speciaal moment

In de maand februari vieren we de liefde. Valentijnsdag is on it’s way en daarom belden we met de verliefde Donny en Rowenna. De twee zijn nog altijd dolgelukkig samen en blikken terug op het meest romantische moment uit hun relatie.

Tijdens Love Island zat het qua romantiek eigenlijk al wel goed. Dagenlang werden de twee omringt door een prachtig uitzicht in een ontzettend luxe villa. Maar ondanks de Love Island-bubbel was het meest speciale momentje misschien wel in Nederland. 

Officieel een relatie

De twee gingen samen terug naar Nederland, maar waren nog niet officieel een koppel. “We hebben alles op onze eigen manier op ons eigen tempo gedaan”, begint Donny. “In Nederland zijn we echt samen gaan groeien en hebben we een hele sterke band gekregen. En nu zijn we nog steeds samen”, vertelt hij met een big smile. 

Het duurde even, maar toen vroeg Donny zijn Rowenna officieel verkering. “Ik wilde het al een tijdje doen, ik wilde het heel groots aanpakken”, vertelt Donny. De Islander had grootse plannen, maar door verschillende omstandigheden kwam het er steeds niet van. “Dus toen heb ik het maar gewoon gedaan.” 

Romantisch moment

En ondanks dat Donny het nog grootser aan had willen pakken, vonden wij dit al enorm romantisch. De Islander nam Rowenna namelijk mee naar het strand om hier vervolgens, omringt door kaarslicht, te vragen of zij zijn vriendin wilde zijn. 

“Het was zo mooi”, vertelt Rowenna. Ook onthult ze dat er nog een speciale touch aan dit moment werd gegeven door Donny. “Toen we nog maar net samen waren vertelde ik aan Donny dat ik een keer keihard heb gehuild om een liedje dat ik in de auto luisterde, ik moest huilen omdat ik nog nooit zo verliefd was geweest”, begint ze. Toen de twee diezelfde avond samen op het strand liepen met een muziekje aan, kwam dit nummer plotseling in de afspeellijst voor. “En toen begon ik ineens keihard te huilen. Dat was namelijk hét liedje.” 

Bijzonder nummer

Voor de twee dus een behoorlijk speciaal nummer, die Donny op de achtergrond aanzette toen hij Rowenna vroeg om zijn vriendin te zijn. Benieuwd naar de love song van de twee? “Het nummer heet I Guess I’m In Love, super catchy, haha”, vertelt Rowenna lachend. 

Aan romantische acties is er in de relatie van de twee geen gebrek. Want na de romantische actie van Donny, besloot Rowenna er nog een schepje bovenop te doen. “Ro heeft een poster voor mij gemaakt, op die poster zie je hoe de sterren stonden op de avond dat ik haar heb gevraagd. Daarbij staan ook de coördinaten, de locatie en de datum. Dat heeft ze voor mij als verrassing geregeld.” Zo lief!

Beeld: Love Island/Videoland/ITV