Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans weten het zeker: dít is de naam van Kylie Jenners zoontje

Zou het?

Kylie Jenner maakte afgelopen weekend het vrolijke nieuws bekend dat Travis Scott en zij hun tweede kindje hebben verwelkomd. Hoewel ze de naam van haar zoontje nog niet heeft onthuld, lijken fans al zeker te weten hoe de knul heet.

Tweede kindje

Afgelopen zondag maakte Kylie Jenner met een prachtige foto op Instagram bekend dat ze opnieuw moeder is geworden. Op de foto is te zien hoe haar 4-jarige dochter Stormi het handje van de pasgeboren baby vasthoudt.

Veel schreef Kylie niet bij de lieve foto van haar twee kinderen. Ze deelde alleen de prachtige geboortedatum van haar tweede kindje: 2/2/2022. Daarbij plaatste ze een blauw hartje, waarmee ze lijkt te bevestigen dat ze een zoontje heeft gekregen.

Babynaam

Binnen no-time stroomden de likes en felicitaties binnen onder de foto van Kylie. De teller staat inmiddels op meer dan twintig miljoen (!) likes en ruim 150 duizend opmerkingen. Natuurlijk waren haar friends and family een van de eersten die onder de foto van Kylie reageerden. Zo schreef big sister Kourtney Kardashian: "Mommy of two life ❤️🙏🏼🙏🏼" en liet Khloé Kardashian een hoop blauwe hartjes achter.

Angel

Het viel oplettende fans echter op dat de reacties van moeder Kris Jenner en Kim Kardashian behoorlijk veel op elkaar leken. Zo noemde Kris haar nieuwe kleinzoon 'Angel Pie', terwijl Kim een blauw hartje én een engel-emoji verstuurde. Ook Stassie Karanikolaou feliciteerde haar bestie Kylie met een hemelse referentie: "Angel baby."

Veel fans weten het dan ook zeker: de zoon van Kylie en Travis heet Angel. Wij moeten toegeven: het zou wel heel goed passen bij zijn geboortedatum 2/2/2022. Al zouden de reacties van de Kardashian-Jenners ook gewoon te maken kunnen hebben met de angel numbers van die datum. Wij wachten in ieder geval met smart tot Kylie herself de naam van haar engelachtige zoon bekendmaakt.

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress