TikTok is in de ban van de nieuwe zilvershampoo van Olaplex

Deze zilvershampoo moeten we proberen.

Lees ook

Of je nou van jezelf blonde lokken hebt of regelmatig je haar laat blonderen, blondines kennen allemaal de struggle van een doffe, gele waas over hun blonde haarkleur. Gelukkig hebben TikTokkers een zilvershampoo ontdekt die je lokken binnen een paar minuten weer prachtig blond maakt.

Beste zilvershampoo

Blondines hebben dan misschien more fun, ze hebben het niet makkelijk als het op hun hair care aankomt. Het is namelijk een behoorlijke klus om blonde lokken mooi blond te houden. Binnen no time komt er een gele of oranje waas over je lokken waar de meeste zilvershampoos niet tegen zijn opgewassen.

De ene zilvershampoo is niet sterk genoeg om gele lokken weer helder te krijgen, terwijl het andere paarse goedje je lokken in een droge staat achterlaat. Volgens TikTok is er echter één zilvershampoo die het klusje wel weet te klaren – en dat is de No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo van Olaplex.

Olaplex

Olaplex is al jarenlang geliefd bij menig kapper, celeb en influencer. Het merk heeft tal van verschillende producten om je haar zo sterk en gezond mogelijk te houden. Denk bijvoorbeeld aan shampoos, conditioners, maskers en bonding oils. Sinds kort heeft Olaplex ook een zilvershampoo in de collectie: de No.4P Blond Enhancer Toning Shampoo. Volgens de website versterkt, verzacht en neutraliseert deze ongewenste gele tinten voor helderder en beter handelbaar haar. Je blonde kleur zou tot wel drie keer helderder worden met de zilvershampoo. En hoe langer je de shampoo gebruikt, hoe helderder de resultaten.

TikTok

Sounds good, toch? Hoewel wij fan zijn van Olaplex, houden wij toch vast aan het motto: eerst zien, dan geloven. Veel TikTokkers dachten hetzelfde en besloten de zilvershampoo van Olaplex te proberen. En oh my: de resultaten zijn écht geweldig. Geen uitgedroogde, paarse lokken, maar gezonde, blonde coupes.

@brinleymilne

Reply to @saminewport Do you think it worked?🤭 What should I try next ?! 👀❤️‍🔥 #olaplexpurpleshampoo #olaplex #k18hairflip #nomoreyellow

♬ Feel Different – Marc E. Bassy

@freedomcurls

@olaplex #BlondeCurlyHair #IndianapolisHair #IndianapolisHairstylist #FYP #ForYourPage #ForYouPage #olaplex4p #cachostiktok #cachosperfeitos #curls

♬ Stylish Jazz HipHop – Future Oriented Triad

De zilvershampoo van Olaplex is geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar en is voor alle haartypes te gebruiken. Volgens de website kun je de shampoo dagelijks gebruiken voor langdurig koel blond of grijs haar tussen de bezoekjes aan de kapper door.

@olaplex

Quick How To with @alexamcmanaman using the New #OLAPLEX N°.4P!💜 #unbreakableblondes #Olaplex4p #purpleshampoo #howto

♬ original sound – olaplex

Zo gebruik je de zilvershampoo

Kunnen jouw blonde lokken wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan valt deze zilvershampoo van Olaplex dus zeker te proberen. Zo gebruik je ‘m het best: breng de shampoo aan op nat haar en masseer tot het schuimt. Laat vervolgens 1-3 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. Is jouw haar erg geel of oranje? Dan kun je de zilvershampoo tot 5 minuten op het haar laten. Zet wel even een timer, want voor je het weet eindig je met een paarse coupe. Ja, zo sterk is de paarskleurige shampoo.

Bron: TikTok, NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook