Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell is opnieuw zwanger

Shay maakt haar zwangerschap bekend met een reeks prachtige foto's en een hilarische TikTok.

Lees ook

Shay Mitchell wordt opnieuw moeder! Dat maakt de Pretty Little Liars bekend met een reeks prachtige foto’s en een emotioneel bericht op Instagram.

Emotioneel

Het is een emotionele periode voor Shay Mitchell. Iets meer dan een week geleden deelde ze op Instagram dat haar oma was overleden. Dat ze nu zwanger is, brengt dan ook veel emoties met zich mee. “Afscheid nemen van een geliefde en tegelijkertijd de vreugde ervaren om een ander in deze wereld te verwelkomen, is de cyclus van het leven”, deelt Shay op Instagram bij drie stunning foto’s van haar babybuik.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell)

Met elkaar verbonden

“Ik kan het niet helpen, maar ik denk dat dit altijd al het plan van het universum was. Wetende dat ik andere wereldse vreugde nodig zou hebben om de klap op te vangen van het verlies van een van de belangrijkste mensen in mijn leven”, gaat de actrice verder. Volgens Shay is dit het bewijs dat liefde, leven en verlies tegelijkertijd kunnen bestaan.

“Oma, ik mis je elke dag. Kleintje, we zijn zo opgewonden om je te ontmoeten”, richt Shay zich tot haar grootmoeder en baby. “Ik slaak een zucht van vrede, wetende dat jullie twee al op zo’n kosmische manier met elkaar verbonden zijn.”

TikTok

Waar Shay het babynieuws op Instagram in een emotioneel bericht bekendmaakt, houdt ze het op TikTok wat luchtiger. “Nobody’s gonna know. How would they know?“, klinkt het welbekende TikTok-geluid terwijl Shay een oversized blazer om haar buik vouwt. Maarre, wanneer ze de blazer opendoet, verschijnt er ineens een prachtige baby belly. Het lijkt er dan ook op dat de Pretty Little Liars-actrice al zeker een paar maanden zwanger is.

@shaymitchell

How would they know?! 🤣

♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

Miskraam

Shay en boyfriend Matte Babel werden in oktober 2019 de trotse ouders van dochtertje Atlas. Ook die zwangerschap hield ze een tijdlang privé. Dit had alles te maken met de miskraam die ze kreeg voordat ze in verwachting was van Atlas. “Ik heb ervoor gekozen om de zwangerschap niet gelijk bekend te maken vanwege de eerste keer”, vertelde ze daar destijds over “Het ging niet zoals ik had gehoopt en het was extreem moeilijk.”

De kleine Atlas was het wachten meer dan waard, vertelde Shay in maart 2021 aan E! News. “Het is gewoon zo ongelooflijk. En iedereen voelt dit, maar ik heb nog nooit zo’n liefde gekend. Gewoon om haar verschillende trekjes te zien oppikken en een beetje Matte en een beetje van mezelf in haar te zien. Ik heb zoiets van: dit is het. Dit is het. Het is gewoon zo leuk.” Awh!

Bron: E! News, Instagram @shaymitchell | Beeld: BrunoPress, Instagram, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook