Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf déze datum is de nieuwe realityserie van de Kardashians te zien

Wij tellen de dagen af!

The 45th E! People's Choice Awards

We hebben alle seizoenen van Keeping Up with the Kardashians inmiddels gebinged, maar helaas komt er geen vervolg van de populaire serie. Gelukkig hoeven we de avonturen van de familie Kardashian/Jenner niet helemaal te missen. Er komt namelijk een gloednieuwe realityserie aan – en die start al bijna!

The Kardashians

De nieuwe realityserie krijgt de toepasselijke naam The Kardashians en zal al vanaf 14 april te zien zijn, dat heeft streamingdienst Hulu bekendgemaakt. Ook buiten de VS kunnen we genieten van de serie, want hij zal te zien zijn via het Star-kanaal op Disney+.

In de eerste trailer die Hulu naar buiten heeft gebracht, zijn Kourtney, Kim en Khloé Kardashian te zien. Ook zien we Kris, Kendall en kersverse mommy Kylie Jenner voorbijkomen. "Van de intense druk van het leiden van miljardenondernemingen tot de hilarische pret van kinderspeeltijd en ritjes naar school; de serie neemt kijkers mee in het eerlijke verhaal over liefde en leven in de spotlights", zegt Hulu over The Kardashians.

Nieuwe serie

Hiervoor maakte de familie maar liefst twintig (!) seizoenen van Keeping Up with the Kardashians voor zender E!. Helaas maakten de Kardashians-Jenners in september 2020 bekend dat de realityserie na veertien jaar zou stoppen. Gelukkig is het geen definitief einde voor onze favo showbizzfamilie, want een paar maanden later onthulden ze al dat deze serie voor Hulu in de maak is. We can't wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress