Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Jørney over afgelopen jaar: 'Ik heb absoluut nergens spijt van'

De mom heeft een heftig jaar achter de rug.

2021 was voor Jørney een bijzonder jaar. Zo deed ze mee aan Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze Odim ontmoette. Na een behoorlijke rocky relatie verwelkomden de twee op kerstavond samen hun eerste kindje. Spijt van dit veelbewogen jaar heeft Jørney totaal niet, zo vertelt ze in een openhartig bericht op Instagram.

Een jaar geleden

Gisteravond plaatste Jørney een prachtige foto met dochtertje Aliyaah op Instagram. Dat de mom er nu heel anders bij zit dan een jaar geleden, is een understatement. "Een jaar geleden was ik nog in Tenerife en kijk nu, 8 februari, een jaar later met het mooiste geschenk dat er is in mijn armen", begint de blondine haar bericht.

Geen spijt

Zelf had Jørney een jaar geleden niet gedacht dat ze nu met een baby in haar armen zou zitten. Hoewel haar relatie met Odim de afgelopen maanden allesbehalve steady was, laat de mom weten dat ze absoluut geen spijt heeft van het afgelopen jaar. "Ik ben trots op wie ik ben geworden en de lessen die ik heb geleerd", schrijft ze.

Doel van het leven

"We zijn geboren omdat we ons manifesteren. We kwamen om het leven te ervaren zoals we ervoor kozen het te maken", gaat Jørney verder. "Het uiteindelijke doel van het leven is te erkennen hoe belangrijk goed voor elkaar zijn is, liefde is en te realiseren waar het 'echte' leven om draait."

Volgens de mom is het uiteindelijke doel van het leven helder: "Liefde, dienen, geven!" Jørney vindt het dan ook belangrijk om op het positieve te focussen in plaats van op het negatieve. "Zoals we allemaal zien op alle kanalen en nieuwspagina's zijn we veel te veel bezig met negativiteit en niet gefocust op hetgeen dat echt belangrijk is."

Bron: Instagram @jurney.hendrikx | Beeld: Ex on the Beach