It’s official: Pete Davidson bevestigt relatie met Kim Kardashian

Na drie maanden daten hebben de tortelduifjes er een label op geplakt.

Lees ook

Waar ze eerst nog alleen ‘goede vrienden’ zouden zijn, begint de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson serieuze vormen aan te nemen. Na drie maanden daten is het namelijk eindelijk official tussen de lovebirds, zo laat de komiek weten.

Relatie

Ze zit nog middenin een moddergevecht met ex-hubby Kanye West, maar Kim Kardashian is weer gelukkig in de liefde. De realityster wordt al drie maanden gespot met Pete Davidson, maar het is nu duidelijk hoe serieus het tussen de twee is. De tortelduifjes hebben er namelijk officieel een label op geplakt. In een interview met People vertelde de komiek openhartig over hoe hij met een leven in de spotlights omgaat – en daarbij noemde hij Kim voor het eerst zijn vriendin. 

“Ik heb geen Instagram of Twitter of iets van die dingen. Dus het grootste deel van mijn dagelijkse leven bestaat uit het instappen in auto’s en naar de set rijden”, vertelt Pete. “Of, als ik vrij ben, spreek ik af met vrienden of chill ik binnen met mijn vriendin. Dus ik doe niet zoveel.”

Romance

Kim en Pete werden afgelopen najaar voor het eerst samen gespot. Waar de twee eerst nog alleen friends zouden zijn, werden ze al snel hand in hand tijdens romantische dates gesignaleerd. Zo gingen ze op een pizza-date in Los Angeles, samen naar de bioscoop in New York en zelfs op een romantic getaway naar de Bahama’s.

In januari liet een bron rondom Kim aan E! News weten dat Kim tot over haar oren verliefd is op Pete. “Ze houdt ervan dat de relatie zo makkelijk gaat en hoe leuk en anders het is. Ze doet dingen die ze in jaren niet heeft gedaan en hij neemt haar mee op allerlei verschillende dates”, aldus de insider. Cute!

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook