Dit is wat je na elke stedentrip of vakantie zou moeten doen

Op vakantie met je lover of bestie geweest? Dan moet je dít bij thuiskomst meteen doen.

Een stedentripje, staycation of lange vakantie: we zijn er gek op. Naast relaxen, eten en leuke activiteiten uitvoeren, zijn we stiekem ook behoorlijk druk met het schieten van foto’s. Maarre, behalve een enkele Insta-post doen we eigenlijk helemaal niet veel meer met deze prachtige kiekjes. Tijd om hier eens verandering in te brengen.

Plaatjes schieten

Of je nu met je bff of lover een bezoekje aan het buitenland brengt: de kans is groot dat je flink wat foto’s schiet. Een giga cocktail, een prachtig uitzicht of een foto van je zomerse outfit in een fotogeniek straatje: we love it. Nu kun je na je vakantie natuurlijk door je fotogalerij scrollen of een plaatje op Instagram delen, maar daar blijft het vaak bij. Hoogtijd om een nieuwe regel in de wereld te roepen: na iedere citytrip of vakantie laat jij een aantal foto’s afdrukken.

Herinneringen in huis

Je kunt aan de slag gaan met losse foto’s en een plakboek, maar dat is een behoorlijk klusje. Daar komt nog bij: hoe vaak ga je in dat fotoboek bladeren? Wil je vaker herinnerd worden aan die leuke momenten met je lover op beste vriend(in), kies er dan voor om een foto op canvas of een ander item af te laten drukken. Via BesteCanvas.nl heb je de mogelijkheid om je foto’s op allerlei items af te laten drukken, die je vervolgens in huis zet. Daar worden we nou blij van.

Foto op canvas

Een foto op canvas is eigenlijk een canvasdoek dat over een met de hand gemaakt houten frame wordt gespannen. De foto wordt hierop in hoge resolutie afgedrukt, dus inclusief heldere kleuren. Daarnaast hang je ‘m gemakkelijk op aan de muur, zodat je any time naar je favo vakantiekiekje kan kijken. Kies je liever voor ander materiaal? Dan heb je ook de mogelijkheid om foto’s op aluminium af te drukken. Je favoriete foto wordt geleverd op aluminium dat bestaat uit composietpanelen van lichte, maar harde kunststof en aluminiumbladen. De aluminium wanddecoratie is speciaal behandeld, zodat UV-gerelateerde schade wordt vermeden.

Perfecte cadeau

Liever geen giga foto aan de muur? Via Beste Canvas heb je nog veel meer mogelijkheden om je herinneringen te vereeuwigen. Zo kan je bijvoorbeeld een kussen bedrukken met een leuke foto, of een muismat of zachte deken een persoonlijk tintje geven met een eigen kiekje erop. Nog leuker: verras je bff of lover (waar je die leuke herinnering mee hebt gemaakt) met een puzzel waarop een foto van jullie twee afgedrukt is.

Kun jij niet wachten om je lievelingsfoto’s af te laten drukken? Speciaal voor alle Grazia-lezers hebben wij een kortingscode. Met de code GRAZIA25 ontvang je tot 31-12-2022 korting op alle reeds afgeprijsde artikelen exclusief gezichtsmaskers en MIXPIX. De code geldt bij een bestelling van minimaal €50. 

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws