Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te cute: Robin Martens deelt lieve beelden van dochtertje

'Dat gebrabbel is zooo lief!'

Premiere Nederlandse bioscoopfilm Suriname

Robin Martens deelt regelmatig schattige foto's van haar dochtertje Makéna. In de eerste weken na haar geboorte hield ze haar gezichtje nog buiten beeld, maar inmiddels kunnen we volop genieten van Makéna's vrolijke snoetje. En naast lachen, begint de kleine nu ook te brabbelen. Proud mommy Robin heeft dit bijzondere moment natuurlijk vastgelegd.

Gebrabbel

Op Instagram deelt Robin een serie foto's van de kleine Makéna die met een big smile in haar bedje ligt. Het meisje ontwikkelt zich erg snel en begint nu ook al te brabbelen. Volgers van de actrice worden dan ook getrakteerd op een te schattig filmpje van een brabbelende Makéna. "Dat gebrabbel is zooo lief!", schrijft ze erbij. "Soms denk ik mama te horen haha, maar dat is misschien omdat ik het wil horen."

Makéna

Het dochtertje van Robin en haar vriend Benjamin is op 8 augustus 2021 ter wereld gekomen en heeft de prachtige naam Makéna heeft gekregen. “Haar naam betekent: The Happy One", schreef Robin toen al bij een prachtige foto van het kersverse gezin. En op de meest recente foto's te zien, doet het vrolijke meisje haar naam eer aan!

Bron: Instagram Robin Martens | Beeld: BrunoPress, Instagram