Kanye West doet shocking statement: ‘Kim denkt dat ik haar wil laten vermoorden’

Keeping Up with the Kardashian-Wests...

Lees ook

Waar Kim Kardashian en Kanye West eerst nog vriendschappelijk uit elkaar leken te gaan, is de vriendschap al een tijdlang ver te zoeken. Afgelopen weekend haalde Ye – zoals de rapper nu door het leven gaat – opnieuw heftig uit naar zijn ex-vrouw. Zo schreef hij op Instagram dat Kim denkt dat hij haar wil laten vermoorden.

Keeping Up with the Drama

Geen luchtige drama à la Keeping Up with the Kardashians, maar serieuze beschuldigingen over en weer. Kim Kardashian en Kanye West ruziën de afgelopen dagen wat af op Instagram. Zo liet Ye publiekelijk weten het er niet mee eens te zijn dat hun dochtertje North West op TikTok zit, waarna Kim naar haar ex-hubby uithaalde dat zulke public attacks veel schadelijker zijn dan de TikTok-filmpjes van North.

Dat Kim zich in haar verklaring opstelde als de ‘primaire verzorger’ van hun vier kinderen, viel weer niet lekker bij Ye. De rapper beschuldigde haar er vervolgens van de kinderen te hebben ontvoerd toen zij onlangs niet wilde vertellen waar het verjaardagsfeestje van dochter Chicago werd gevierd. Oh my…

Heftige beschuldiging

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en is de vete tussen Kim en Ye nog allesbehalve opgelost. Afgelopen zondag haalde de rapper nog hard uit naar zijn ex-vrouw. Zo schrijft hij in een bericht op Instagram – dat inmiddels is verwijderd – dat Kim hem ervan beschuldigt dat hij een prijs op haar hoofd zou hebben gezet.

Hoewel hij hier geen bewijs van heeft, gaat hij nog even verder: “Dit soort ideeën kunnen er daadwerkelijk voor zorgen dat iemand achter de tralies belandt, want dit soort spelletjes worden er gespeeld met de levens van zwarte mannen”, aldus de rapper.

Moving on

Een jaar geleden lieten Kim en Ye weten te willen scheiden. In eerste instantie leken de twee vriendschappelijk uit elkaar te gaan omwille van hun vier kinderen. De rapper zei zelfs meerdere keren dat hij hoopte op een hereniging. Maarre, een hereniging lijkt na al deze publieke akkefietjes ver te zoeken.

In de tussentijd lijkt Kim het geluk te hebben gevonden bij Pete Davidson, de ex van Ariana Grande. Ook Ye is momenteel volop aan het daten geslagen met actrice Julia Fox. Volgens insiders zou zij een goede invloed hebben op de rapper. “Julia heeft in dezelfde hachelijke situatie gezeten, dus ze begrijpt dat echtscheidingen rommelig zijn en dat kinderen het bijna onmogelijk maken. Ze wil gewoon dat ze hun problemen oplossen.”

Bron: LINDA., RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook