Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien we Imke dit jaar terug in een nieuw seizoen Ex on the Beach?

De realityster onthult dat ze dit jaar opnieuw is gevraagd voor het programma.

In het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch maakten we kennis met Imke Roose, de ex van Keanu. De blondine ontwikkelde zichzelf, mede dankzij een kwartet met Lesley, Dusty en Keanu, tot een van de meestbesproken deelnemers van dat seizoen. Zien we haar dit jaar terug?

Opnieuw gevraagd

Komt Imke dit jaar weer uit de zee lopen als de ex van één van de kandidaten? Als het aan de programmamakers ligt wel, want die hebben de realityster benaderd of ze een rentree wilde maken in Ex on the Beach. Het zou gaan om het gloednieuwe seizoen, waarvan de opnames vorige week zijn afgerond. Dat bevestigt Imke zelf in gesprek met Love Reality.

Relatie met deelnemer

Een van de originals uit het nieuwe seizoen is Lars van Gijsel. En guess what? Imke heeft een relatie gehad met deze deelnemer. MTV zou het wel zien zitten om Imke nogmaals uit de zee te laten lopen als ex van Lars. Helaas gaat dat niet gebeuren, want het duidelijke antwoord van de beauty was 'nee'. Imke komt zelf net uit een relatie, hoopt binnenkort haar studie af te ronden en een baan te vinden. Meer dan genoeg redenen om niet nogmaals aan een reality-avontuur te beginnen, want die helpen daar niet per se bij.

Lars

Imke en Lars hadden een relatie in de periode dat haar eigen seizoen werd uitgezonden, vorig jaar dus. Uiteindelijk maakte de blondine zelf een einde aan die romance, toen duidelijk werd dat hij het enkel en alleen voor de fame deed. Dat stelt Juice Channel. Hoe dan ook, we zullen Imke niet terugzien in het komende seizoen.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV