Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jolien deelt eerlijke foto van post-baby body: 'Instagram versus reality'

'Niet helemaal zeker over mijn buik...', deelt Jolien openhartig.

Op Instagram deelt Temptations Jolien naast lieve foto's van hubby Herbert en haar twee kinderen regelmatig foto's in zwemkleding of strakke sportkleding. De moeder van twee krijgt dan ook veel lovende reacties op haar post-baby body. Maarre, niet alles is wat het lijkt, zo deelt Jolien in een eerlijke Instagram-post.

Twee kinderen

Na hun deelname aan Temptation Island in 2017 verkeerde hun relatie even in behoorlijk zwaar weer, maar inmiddels zijn Jolien en Herbert gelukkiger dan ooit. De twee werden eind 2018 de trotse ouders van zoontje Emilio en afgelopen maart beviel Jolien van dochtertje Ana Luisa.

Instagram vs. reality

Hoewel Jolien op Instagram regelmatig complimenten krijgt over haar post-baby body, is ze hier zelf soms nog wel onzeker over. Daarom plaatst de realityster een eerlijke post op het platform. "Instagram vs. reality", schrijft ze bij de drie foto's. "Ik hou ervan om moeder te zijn en ik hou van mijn lichaam, maar ik ben nog steeds niet helemaal zeker over mijn buik", aldus Jolien.

Sexy mommy

Jolien mag zelf dan wat onzeker zijn over haar buik, wij vinden dat ze er geweldig uitziet – en dat na twee baby's! Daar zijn haar volgers het helemaal mee eens. "Prachtig, prachtig, prachtig", schrijft iemand onder de foto's. "Sexy mommy", laat een andere volger weten. "Je ziet er top uit!!", steekt weer een ander Jolien een hart onder de riem. Ook hubby Herbert heeft een paar lieve woorden voor zijn grote liefde: "You are perfect!" En zo is het maar net!

Bron: Instagram @jolienliisa_, Love Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram