Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise deelt lieve vakantiefoto's met zoontje

De kleine Nówie geniet nu al van zijn eerste vakantie.

Premiere documentaireserie Ali Bouali

Famke Louise geniet momenteel samen met lover Denzel Slager en hun kersverse zoontje van een heerlijke vakantie. En wij kunnen meegenieten, want de zangeres deelt een aantal liefdevolle kiekjes van het gezinnetje op Instagram.

Vakantie

Famke is met haar gezinnetje op vakantie op het zonovergoten Curacao. "Blessed", schrijft ze bij een lieve gezinsfoto bij zonsondergang. Ook de kleine Nówie, die nog geen maand oud is, geniet van zijn allereerste vakantie. De wandelwagen gaat namelijk gewoon mee naar het strand, zodat de kersverse ouders van een prachtige sunset kunnen genieten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DENZEL (@denzelslager)

Kersverse ouders

Hoewel de meeste ouders de eerste maand na de geboorte van hun kleintje lekker thuis doorbrengen, zoeken Famke en Denzel dus lekker de zon op. Het gaat dan ook supergoed met Nówie, zo vertelden de kersverse ouders onlangs aan RTL Boulevard. "Met ons gaat het heel goed, we zijn lekker aan het genieten”, zei Famke. Waarna Denzel als trotse vader vertelt dat zijn zoontje het heel goed doet. “Hij eet en slaapt goed, is heel vrolijk en huilt niet. Hij is superrelaxed”, stelt Denzel.

Ook van zware nachten lijken de twee geen last te hebben. “De nachten gaan eigenlijk heel goed, we moeten er om de drie uur uit voor een voeding, dat drinkt hij goed op. Hij is lekker aan het groeien”, gaat Famke verder. Ondanks dat het eten en slapen allemaal moeiteloos lijkt te verlopen, moeten de twee ook minder leuke dingen doen, zoals luiers verschonen. “Hij heeft z’n eerste spuitluier gehad, daar ben ik de dupe van geweest”, vertelt Denzel lachend.

Sterkere relatie

Al met al kunnen de kersverse parents wel stellen dat de komst van de kleine hun zoveel moois heeft gebracht. “Famke is zo’n goede moeder”, vertelt Denzel vol trots. Ook heeft hun kindje veel goeds gedaan voor hun relatie. “Het gaat heel goed tussen ons, er bloeit iets nieuws. Je ziet elkaar op een heel andere manier”, gaat Denzel verder. Waarna Famke stelt: “Ik weet gewoon dat dit onze relatie nog sterker maakt. Dit is gewoon het mooiste wat er is.” Awh!

Bron: Instagram Famke Louise | Beeld: BrunoPress, Instagram