Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Negin Mirsalehi onthult geslacht van eerste kindje

It's a...

2022 wordt voor Negin Mirsalehi en lover Maurits Stibbe een bijzonder jaar. De twee worden dit jaar namelijk voor het eerst ouders. Enne, via Instagram maakte Negin vandaag bekend wat het geslacht van haar little one is.

It’s a boy

Het was een spannende dag voor Negin en Maurits. De twee organiseerden een gender reveal party om te ontdekken of ze een jongen of meisje verwachten. In een video op Instagram zien we hoe de aanstaande ouders een confettikanon afschieten. De kleur die eruit komt? Blauw! 

Maurits en Negin vliegen elkaar met tranen in hun ogen in de armen. En we moeten toegeven: door de mooie beelden en de emotionele muziek kunnen ook wij het bijna niet drooghouden. 

Miracle baby

New chapter: BABY“, deelde Negin onlangs bij een foto van haar baby bump. “Zo blij dat we kunnen delen dat Mau en ik in verwachting zijn van een kindje. Omg, kunnen jullie geloven dat we ouders worden?”

Negin vertelde bij dit bericht dat het niet makkelijk was om zwanger te raken. “De afgelopen anderhalf jaar was waarschijnlijk een van de moeilijkste periodes voor ons. Er werd ons verteld dat het heel lastig zou worden om zwanger te raken”, aldus de influencer. “Dit is onze kleine miracle baby en we zijn daar zo enorm dankbaar voor."

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress