Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Donna schept duidelijkheid over huidige relatiestatus

Is de beauty weer van de markt?

Na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave zijn Nico en Donna geen koppel meer. De twee gingen als vrijgezel naar huis en ieder hun eigen weg. Donna leek nog even een romance te hebben met single Jimi, maar ook dat mocht uiteindelijk niet baten. Of de beauty inmiddels weer gelukkig is in de liefde? Op Instagram schenkt ze klare wijn.

Relatie

Donna verliet Temptation Island: Love or Leave zonder Nico, maar wel met vlinders in haar buik. De beauty had het namelijk heel erg gezellig met Jimi, al liep deze romance in Nederland al gauw op de klippen. Via Instagram maakte ze duidelijk dat een relatie er niet in zat omdat hun levens simpelweg teveel van elkaar verschilden.

Happy single

Later waren Donna en Nico samen nog te zien in een YouTube-video van Nick Eshuis, waarin Nico een eventuele nieuwe start met Donna niet helemaal uitsloot. Donna gaf toen nog aan dat ze geen ruzie heeft met Nico, maar een romantische klik niet snel meer ziet gebeuren. Het lijkt erop dat ze nog steeds achter die uitspraak staat, want in een Q&A op Instagram vertelt de Temptation-ster nog altijd single te zijn.

“Er is geen liefde op dit moment. En dat hoeft ook niet, i’m good”, aldus Donna in haar Instagram Stories.

Instagram @donna.dg

Updates

Naast een update over haar huidige relatiestatus, vertelt Donna ook hoe het nu met haar gaat en hoe ze terugkijkt op haar Temptation-avontuur. Op de vraag of ze spijt heeft van haar deelname aan het programma, antwoordt ze: "Deels wel, deels niet." Ook wil een volger weten hoe het nu met de realityster gaat. "Over het algemeen gaat het wel goed met mij", laat ze weten. "Ik ben op het moment niet super gelukkig of zo, maar gewoon normaal."

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island