Alle ins and outs over het liefdesleven van Jennifer Lopez

Gelooft JLo na al haar huwelijken nog steeds in een happily ever after?

Grote vreemdganger

Sindsdien volgde er twee nog best lange relaties met achtergronddanser Casper Smart (van bijna vijf jaar) en A-Rod (van vier jaar) én een vijfde verloving met die laatste. Het was allemaal erg serieus. Alex en Jennifer woonden als een gezin samen met haar tweeling en zijn twee dochters. Het leek een perfect plaatje. Tot hij een grote vreemdganger bleek.

Jen zette er een punt achter en likte een maand of wat haar wonden voor ze Bens avances niet meer kon afslaan. Het klinkt misschien niet als de meest ideale start van een nieuwe relatie, maar de superster zweert dat het dit keer anders is. Aan Harper’s Bazaar vertelde ze onlangs: “Mijn relaties zijn altijd erg up and down geweest. Dat had vooral met mijzelf te maken. Ik moest eerst van mezelf leren houden. Pas daarna is er ruimte voor een relatie met liefde en respect als basis. Het voelt alsof ik nu op dat punt ben aanbeland.” 

Complete plaatje

Alleen zijn kan ze duidelijk nog steeds niet. Door hoe ze in elkaar steekt, maar ook wel door haar werk. “Alex heeft nooit begrepen wat er komt kijken bij Jens imago en wat ze moet doen om in de spotlights te blijven”, deelde een kennis met Page Six. “Hij wilde een rustiger leventje, kon haar niet bijhouden. Ze moet altijd de aandacht op blijven zoeken.” Ben is wat dat betreft het complete plaatje: ze houdt van hem én hij zorgt, ook post-rehab, voor de nodige reuring. In de media, maar ook in huize Lopez. De combinatie werkt gewoon, vervolgt de bron van Page Six.

“Jen drinkt niet, feest niet, sport elke dag. Zij geeft Ben een dosis discipline, hij geeft haar een stukje normaliteit.” Romantici zouden zeggen dat hij de ware is. Ze hadden nooit uit elkaar moeten gaan. “Ik geloof oprecht dat als onze timing anders was geweest het heel anders had kunnen lopen”, zei zij al jaren geleden over Ben.

Nóg een keer trouwen

Sceptici roepen dat ook hij een notoire vreemdganger is (hij bedroog ex-vrouw Jennifer Garner nota bene met de nanny). Zij zien Jennifers mogelijke vierde huwelijk en zesde verloving ook in tranen eindigen. Hoe het ook zij: die verloving komt er wel, en als het aan JLo ligt dat huwelijk ook. In november antwoordde ze in de Today Show op de vraag of ze ooit nog weer zou willen trouwen: “Ja, ik denk het wel. Ik ben een echte romanticus, altijd al geweest. Daarom ben ik ook meermalen getrouwd geweest. Ik geloof nog steeds in happily ever after, zeker weten.”

Dus Ben weet wat hem te doen staat. Het zijn twee heel kleine woordjes. En ze staan al voor hem klaar op haar nieuwste filmposter. Dan moet toch zeker zo zijn? 

Volg je het liefdesleven van JLo even niet meer? Wij zetten JLo’s wervelwind van een liefdesleven op een rijtje.

JLo’s love timeline

1996 – begin 1998: Jennifer wordt verliefd op ober Ojani Noa, verlooft zich en trouwt met hem. Iets minder dan een jaar na hun ja-woord is het over. Later probeert hij nog eens een sextape van Jen en hem te verpatsen. Geen friendly exes dus. 

Begin 1998 – juni 2001: Na een korte amourette met Marc Anthony ruilt Jen hem in voor de succesvolle Sean ‘Diddy’ Combs. Als rondzoemt dat hij vreemdgaat, zet ze er een punt achter. 

Juni 2001 – juni 2002: Bijna onmiddellijk stort Jen zich op achtergronddanser Cris Judd. Ze trouwen na drie maanden, maar na slechts negen maanden is de koek op. 

Juni 2002 – januari 2004: In dezelfde maand dat ze breekt van Cris, wordt Jennifer met collega Ben Affleck gespot. In november 2002 verloven ze zich. In januari 2004 zeggen ze hun uitgestelde huwelijk toch maar af. 

Juni 2004 – juli 2011: Vijf maanden na haar breuk trouwt ze met Marc Anthony. Het wordt haar langste relatie tot nog toe: ruim zeven jaar. In de zomer van 2011 scheidden de twee. 

Oktober 2011 – augustus 2016: Jennifer valt voor haar achttien jaar jongere achtergronddanser Casper Smart. Er gaan her en der verlovingsgeruchten, maar er wordt nooit iets officieel aangekondigd. 

Februari 2017 – april 2021: Jen scharrelt post-Casper nog een paar maanden met Drake, maar dan komt Alex Rodriguez in haar leven. De twee verloven zich in maart 2019, maar door de pandemie wordt hun huwelijk twee keer uitgesteld. Dan komt zijn vreemdgaansschandaal en is het over en uit. 

April 2021: Jen wordt in Los Angeles gespot met ex Ben Affleck. In juli komen ze eerlijk uit voor hun hervonden romance. Nu is het wachten op de ring! 

Bron: Grazia (Claudia Witteveen) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws