Alle ins and outs over het liefdesleven van Jennifer Lopez

Gelooft JLo na al haar huwelijken nog steeds in een happily ever after?

Nog nooit lag een film zo dicht bij het echte leven van Jennifer Lopez als Marry Me, 10 februari in de bioscoop. Overhaast in het huwelijksbootje stappen is namelijk al jaren haar modus operandi. 

Back on track

In haar nieuwe film Marry Me besluit een bedrogen Jennifer Lopez onbezonnen snel te trouwen met een man die ze nog helemaal niet kent. Het enige verschil tussen de film en haar echte leven? Ben Affleck kent ze al twintig jaar. De twee waren zelfs al eens verloofd, iets wat volgens insiders heel snel nóg een keer gaat gebeuren nu ze weer helemaal back on track zijn. Maar of dat een verloving met Ben nou een minder onbezonnen beslissing maakt… 

Wederopstanding van Bennifer

“Ze hebben het nu alweer over trouwen”, vertelt een insider aan Us Weekly over de wederopstanding van Bennifer. “De kroon op hun liefdesverhaal. Ze zijn ontzettend verliefd, het is een kwestie van tijd voor ze zich weer verloven. Ze zijn volledig all-in, willen de rest van hun levens samen doorbrengen. Dat het misschien ook nu geen standhoudt, dat zien ze niet eens als een mogelijkheid.”

Het lijkt een aardig waarheidsgetrouwe afschildering van de hervonden romance tussen de twee acteurs, die in april van 2021 voor het eerst weer samen werden gespot. Ja, vlak na haar breuk met honkballer Alex Rodriguez, met wie ze ook zou gaan trouwen. Dat is wat Jennifer doet: zodra de ene man, hoe pijnlijk ook, het veld ruimt, staat er al een reserve klaar. Niet voor niets omschreef ze zichzelf jaren geleden al als een echte love addict.

‘Jen doesn’t rebound’

JLo: “Als je verdriet hebt van een relatiebreuk, moet je die pijn op een bepaalde manier stillen. Ik vond altijd troost bij iemand anders.” Of zoals haar vrienden het wel eens gekscherend verwoord hebben: “Jen doesn’t rebound, she remarries.” Dat precies dat nu aan de gang lijkt tussen haar en Ben, verbaast eigenlijk niemand.

Ja, het was even een shock dat de ex-verloofden elkaar écht weer vonden, dat leek eerder natuurlijk de roddel der roddels. Maar nu ze weer officieel een setje zijn, voelt het eigenlijk best logisch? Ben heeft altijd van haar gehouden en stond te springen toen hij hoorde dat Alex haar had bedrogen, meldt Kamp Affleck zoetjes. Ben was altijd the one that got away, melden vrienden van Jenny. “Ze was obsessed door hem en heeft altijd van
hem gehouden. Ze was destijds echt kapot van hun breuk. Maar zij wilde graag kinderen en hij was nog echt een bachelor.” Dus liep het stuk. Waarna Jennifer niet bepaald bij de pakken neer ging zitten. 

Pleisterhuwelijk 

Welgeteld vijf maanden nadat ze aankondigde dat ze haar verloving met Ben had verbroken, trouwde La Lopez met zanger Marc Anthony. Trouwde dus. Niet ‘verloofde ze zich met’, of ‘werd ze verliefd op’. Trouwde. Het was met recht een bliksemhuwelijk, al was Marc al wel een ex van Jen kort nadat ze in 1998 brak van Ojani Noa. Het werd haar langste en op papier meest succesvolle huwelijk tot nog toe: met Marc kreeg ze tweeling Max en Emme (inmiddels bijna 14 jaar) en bleef ze zeven jaar samen.

Achteraf bleek het minder rozengeur en maneschijn: “Zeven jaar lang was het een kwestie van volhouden”, zei ze er na hun scheiding in 2011 over. “Ik wist al heel snel dat die relatie niet helemaal klopte. Het was een pleisterhuwelijk.” Zware woorden over haar derde huwelijk, zeker aangezien ze ook weleens heeft laten vallen dat ze haar eerste twee huwelijken liever helemaal vergeet. Jen: “Ik ben drie keer getrouwd geweest, maar daarvan was het een keer negen maanden en een keer elf maanden, dus die tel ik eigenlijk niet mee.”

Lees verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws