Pauline Wingelaar herdenkt overleden dochtertje op Instagram: ‘Ik mis je Belle’

Vandaag zou dochtertje Belle eigenlijk geboren worden.

Het jaar 2021 was enorm zwaar voor Pauline Wingelaar. Ze raakte in verwachting van haar derde kindje, maar beviel na 22 weken van dochtertje Belle die helaas overleed. Via Instagram blikt de Echte Gooische Moeder terug op dit heftige moment.

Geboortedag

Het is een vreemde dag voor Pauline. Vandaag, op 4 februari, zou haar dochtertje geboren worden. “Het was de bedoeling dat je vandaag geboren zou worden. Op de verjaardag van mama haar vriendin Bo en dat je net als Bo en mama een waterman zou zijn…”, begint Pauline bij een foto van een kaarsje en een kaartje op tafel. Op het kaartje zien we de afdruk van het handje en voetje van de kleine Belle.

“Ik twijfelde over dit bericht, is het niet te privé of een schreeuw om aandacht? Geen idee, het voelt gewoon goed en wat anderen denken of vinden boeit mij niet zo. Ik praat graag over je merk ik. Dat zal ook wel bij het verwerken horen ofzo”, stelt Pauline eerlijk.

‘Het gaat goed’

De moeder vervolgt haar bericht door te vertellen dat het goed met haar gaat, maar dat ze nog veel aan haar overleden dochtertje moet denken. “Toen jij nog in mijn buik zat voelde ons gezin zó compleet. Ik was zó gelukkig. Maar wat mag ik nu trots zijn met zo’n prachtige beschermengel.”

Pauline sluit haar bericht af door te vertellen dat ze vandaag een kaarsje voor Belle zal branden. “Ik mis je Belle. Mama houdt van je.” Heel veel sterkte vandaag, Pauline!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Vroeggeboorte

“Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden”, deelde Pauline eind vorig jaar op Instagram. “De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…”

“Dit is het lastigste bericht wat ik ooit met jullie heb moeten delen en waar ik als een berg tegenop zie, want nu is het afscheid zo definitief”, stelde de moeder tijdens deze lastige periode.

Bron: Instagram @paulinewing | Beeld: Videoland

Laatste nieuws