Dit Kardashian-familielid zal niet in nieuwe realityserie te zien zijn

Hij kiest liever voor een leven buiten de spotlights.

Een aantal maanden geleden werd de laatste aflevering van Keeping Up With the Kardashians uitgezonden. Het leek er even op dat dat echt het einde van de Kardashian-avonturen was, maar gelukkig komt er een nieuwe versie van de serie. De Kardashian-Jenners zijn namelijk een deal aangegaan met de streamingsdienst Hulu. De nieuwe serie wordt in de loop van dit jaar uitgezonden, maar één familielid komt er sowieso niet in voor.

Misschien ook een rol voor Travis

Vorig jaar kondigden de Kardashian-Jenners al aan dat ze een deal met Hulu hebben gesloten. In september vertelde Kim Kardashian over de show bij Ellen DeGeneres. Ze zei toen onder andere dat ze nog niet wist of Travis Barker ook een rol zou krijgen in de serie. Ook zei ze dat ze daar wel van uitging, aangezien Travis nu een grote rol speelt in het leven van Kourtney.

Geen pranks meer

Inmiddels weten we in elk geval één ding zeker over de nieuwe serie: een van de vaste figuren uit Keeping Up With the Kardashians zal ontbreken. Rob Kardashian zal namelijk niet in de serie te zien zijn. We moeten de pranks die hij bij zijn zussen uithaalde dus missen. Rob heeft besloten om niet in de serie te verschijnen, omdat het leven buiten the public eye hem goed bevalt.

Tijd voor zichzelf

In de beginjaren van Keeping Up With the Kardashians was Rob vaak in de serie te zien. De afgelopen jaren zagen we echter steeds minder van hem. Een insider vertelde aan E! News dat Rob “tijd voor zichzelf nodig had, zodat hij aan zijn mindset kon werken.” Daar wordt ook bij vermeld dat het inmiddels goed met hem gaat. “Hij heeft een hele gezonde lifestyle. Hij ziet er goed uit, voelt zich goed en zijn zussen hebben hem enorm gemotiveerd en gesteund. De meeste van zijn dagen brengt hij door met zijn dochter Dream. Ook sport hij veel en werkt hij aan nieuwe business ventures. Dream is zijn leven en hij doet enorm zijn best om ervoor te zorgen dat ze haar neefjes en nichtjes vaak ziet en in een stabiele omgeving opgroeit.”

Toekomstmuziek

Het leven buiten de schijnwerpers heeft Rob goed gedaan, aldus de insider. “Hij is heel blij met zijn low-key life in Calabasas, uit de spotlights. Hij heeft geen plannen om aan de nieuwe Hulu-show mee te doen, maar hij heeft wel het gevoel dat hij mentaal op een goede plek is.” Wel werd daaraan toegevoegd dat hij “overweegt om in de toekomst aanwezig te zijn.” We hoeven dus niet alle hoop op te geven, want misschien is de familie op een bepaald punt in de serie tóch weer compleet.

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram Rob Kardashian

Laatste nieuws