Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

She did it: Anna Nooshin heeft de schaar in haar lokken gezet

Ze gaat voor een hele nieuwe look.

Het afgelopen jaar is Anna Nooshin druk met haar kapsel in de weer geweest. Tot mei vorig jaar had ze het nog nooit laten verven, maar we zagen in 2021 verschillende kleuren bij haar voorbijkomen. Nu is er weer een hair update: Anna heeft de schaar in haar lokken laten zetten. Bye bye, long locks!

Verschillende kleuren

Anna heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze droomde van een blonde coupe. In mei vorig jaar was het zover en liet ze haar lange zwarte haren blonderen. Een paar maanden later voegde ze daar nog een kleurtje aan toe en vervolgens liet ze het donkerbruin verven. Op haar Instagram zagen we alle kleuren voorbijkomen en nu is de nieuwste update verschenen: een korte coupe. Anna plaatste een foto waarop te zien is dat ze haar bruine manen tot schouderlengte af heeft laten knippen.

Erg positief

"First shorter hair selfieeeeeeeeeee", schrijft Anna bij de foto. Haar nieuwe look levert haar veel positieve reacties op. "HOT", schrijft haar goede vriend Robbert Rodenburg erbij. Ook stylist Leco van Zadelhoff is fan: "Love it!!!!". AnneKee Molenaar zegt "Het staat je zoooo mooi". Daarnaast krijgt Anna veel lof van onder andere Olcay Gulsen, Estelle Cruijff, Yara Michels en Loiza Lamers.

Wij zijn het zeker met alle reacties eens, want het staat Anna beeldig. Ook zijn we benieuwd naar de volgende stap in haar hair journey. Misschien weer een pony of curtain bangs?

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Anna Nooshin