Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor

Dit belooft weer een héérlijk seizoen te worden.

Romantische dates, moeilijke keuzes en awkward gesprekken: het tweede seizoen van De Bachelor lijkt er vol mee te zitten. Videoland deelde gisteravond de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen met Thomas van der Vlugt en wij zijn nú al excited. 

Eerste beelden

Afgelopen week mochten we al kennismaken met de zestien dames die het hart van de knappe Thomas gaan proberen te veroveren. Gisteravond gooide Videoland hier nog een schepje bovenop. De streamingdienst deelde namelijk de eerste beelden van het tweede seizoen. Hierin krijgen we alvast een glimp van de ladies en een aantal romantische dates.

"Ik wil heel graag de liefde vinden. Ik doe heel veel mooie dingen, maar ik weet ook dat iemand anders gelukkig maken het allermooiste is", horen we Thomas aan het begin van de video zeggen.

De liefde vinden

Ondanks dat er maar liefst zestien ladies meedoen aan dit seizoen, is dit natuurlijk geen garantie voor echte liefde. The one moet er namelijk wel tussen zitten voor Thomas. Al lijkt dat bij het zien van de eerste beelden wel goed te komen. We horen Thomas namelijk een aantal opmerkelijke woorden uitspreken.

"Mijn zoektocht naar de liefde eindigt hier, omdat ik 'm heb gevonden. Wil jij mijn laatste roos van me aannemen?", klinkt het aan het einde van de video. Dat klinkt positief, right?

Bijna op Videoland

Het is nog maar kort geleden dat de laatste aflevering van Prince Charming op Videoland verscheen, maar de streamingdienst maakt zich alweer op voor de volgende zoektocht naar de liefde: die van Thomas van der Vlugt. Vanaf 16 februari kunnen we dus weer genieten van een wekelijkse portie liefde, drama en romantiek op Videoland. We can’t wait!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk